Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha az exedrol nem tudsz semmit mintha elnyelte volna a fold?
Figyelt kérdés
Nem az ujrakezdesre gondolok, de sokan még kovetik az exet, erdeklik h alakult a sorsa. De zavaro ha az exednek sem face sem semmije nincs es még a munkahelyetek se 1, tehat egyaltalan nem tudod mi van vele?okt. 18. 13:56
3/28 anonim válasza:
Nem zavar. Alapvetően szeretem tudni, mi a sorsa a régi ismerőseimnek, osztálytársak, régi barátok, exek, de ha nincs jelen közösségi médián, vagy csak nem aktív, akkor azért nem lesznek álmatlan éjszakáim miatta :D Több exem is ilyen, hogy ha fent is van Facebookon kb ilyen 15 évvel ezelőtti fényképe van beállítva profilképnek, és egyébként a legutóbbi szülinapi köszöntéseik vannak fent az oldalukon két évvel ezelőttről, vagy még az sem. Annyira azért nem érdekel a sorsuk, hogy ezen pörögjek, ha fent lenne pár friss kép róluk vagy valami, az érdekelne, megnézném, de ha nincs, akkor nincs, nem foglalkoztat.
4/28 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni friss par hónapos szakitasnal, nyilvan x eves szakitas utan engem sem erdekelne
okt. 18. 14:07
5/28 anonim válasza:
Nemhiába ex, tessék túllépni rajta, segít benne, hogy nem tudod lesegetni.
6/28 anonim válasza:
Van, akiről azóta nem tudok semmit, mikor szakítottunk. Egyszer láttam egy buliban, de akkor én nagyon be voltam rúgva, csak egy képkocka van meg a tánctérről, hogy ott áll a barátnőivel.
S ennek már sok-sok éve...
7/28 anonim válasza:
Általában halottaknak tekintem őket, mert ez a legegyszerűbb.
8/28 anonim válasza:
Az exem képtelen volt a kommunikációra, soha nem gondolkodtam azon, hogy mi van vele, mert nem érdekelt.
9/28 anonim válasza:
Pont ilyen helyzetben vagyok (közösségi médiás profilja sincs) - engem nem zavar. Pár hónappal szakítás után felmentem egy oldalra, ahol mind a ketten regisztrálva voltunk, kíváncsiságból megnéztem a profilját, kiderült, törölte... úgy voltam vele, "jól van akkor". Azóta sem tudok róla semmit, és nem is jutott már jó ideje eszembe, amíg ezt a kérdést meg nem láttam :).
10/28 anonim válasza:
Nem, mert nem érdekel egyik sem. Remélem jól van mindegyik és ennyiben ki is merül a dolog, nem akarom őket nézegetni sem foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!