Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elnyelt bankkártya. Így jártam?

Elnyelt bankkártya. Így jártam?

Figyelt kérdés

Mai nap KP-t szerettem volna felvenni,ahogy beraktam a kártyát kiírta hogy no signal..(utólag kiderült 2 mp áramszünet volt a településen)

Így pénz nélkül maradtam.

A feleségem meg nem hozta magával a bankkártyáját ma, úgy volt vele, minek, nálam van..

Ebből kifolyólag egész nap bankkártya nélkül tengődtünk (dolgoztunk az egyik házunkon) még kaját sem tudtunk venni.

Letiltattam a kártyám, majd kb 15 nap múlva jön új, addig így jartam, 1700 ft a díja...amit nem értek miért én fizessek, nem elhagytam

Most ha egyedülálló lennék akkor így jártam volna? Hétvégén bank sincs nyitva,hogy ott vegyek fel, 2 napig akkor penz nelkul lennék? Hát ez azért jó gáz. Es azt mondja a telefonos csaj, hogy ne dugjam bele, használjak érintős atm-et.. jah, 30 km-enként van kb egyelőre egy ilyen..

Valakinek tapasztalat, tényleg lesz vagy 2 hét?

2023. aug. 19. 22:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Belépsz a netbankba és atultalsz egy ismerősödnek pénzt és ő leveszi.

2. Simpleplay

3. Revoluton egyszer használatos kártyával tudsz vásárolni bárhol. Teljesen ingyenes.

Millió megoldás van 2023-ban.

2023. aug. 19. 22:45
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Felhívtam volna az ügyfél szolgálatot és jeleztem volna a problémát. Ha kiszedik és visszaküldik az lehet még ingyen lett volna és nem kell letiltani
2023. aug. 19. 22:48
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Tényleg 2 hét az új kártya. DE! Ott kellett volna maradni. Amikor az ATM újraindul lefut egy önteszt, ami alatt érzékeli a bennmaradt kártyát és kiadja. Ez lehet hogy 10 perc az újraindulás után, de valószínűleg kiadta, valaki meg elvitte és jó esetben leadta a banknak, rossz esetben megpróbálta használni, ami nem sikerült neki mivel letiltottad. Ha nem adja ki, akkor pedig azt a telefonszámot hívod fel ami az ATM-en van. Nem a saját bankod! Ők kiveszik, elviszik a legközelebbi fiókba (az adott bankéba akié az ATM, nem a sajátodba) ahol átveheted. Ennyi, ezt akár aznap, de max 2 nap múlva meg lett volna oldva és semmi költsége. Így meg most várhatsz a cserekártyára és költsége is van.
2023. aug. 19. 22:49
 4/16 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen opció, nem saját bank atm-je volt, automatikusan megsemmisítik.

2023. aug. 19. 22:56
 5/16 A kérdező kommentje:

#3 Ott maradtam, nem adta ki.

Közben jöttek mások, vettek fel pénzt csomóan, nem adta ki.

Azt a számot hívtam,ami rajta van, azt mondta semmit nem tud tenni, arra a kártyára ámen, megsemmisítik majd a cég aki kiveszi, többit intézzem a saját bankommal, ő ennyit tehet az ügyben

2023. aug. 19. 22:58
 6/16 anonim ***** válasza:
30%
#5 az lehetetlen, ha benne volt a kártyád a nyílásban nem tudja más beletenni az övét, mert fennakad. Az ügyfélszolgálat meg nem mond ilyet. Ha mégis megtette kérd ki a hangfelvételt és tegyél panaszt ellene. A kártyát vissza kell adni ha keresed. Akkor semmisítik meg ha sokáig nem mész érte.
2023. aug. 19. 23:03
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem 2 nap, ha saját bank ATM-je nyeli el sem, mert a számlavezető banknak viszik el hivatalból a kártyát. Nekem elnyelte Budapesten a kártyám az OTP automata de elvitték Szolnokra a kártyám, mert 20 éve ott nyitottam számlát, és oda kellett volna érte mennem, mikor mondtam hogy nem normálisak, akkor mondták, hogy felhozatják Budapestre, de az 2 hét. Annyi is volt. Mert nem a bank kezeli az ATM-et hanem külsős cég, napok mire kiveszik, lerobog vele Szolnokra majd onnan vissza. Addig is letiltották nekem majd újra fel kellett oldatni. Ha idegen ATM nyeli el akkor vissza sem kapod, hanem kiveszi a külsős cég, leadja a bankban, akik megsemmisítve/érvénytelnítve küldik el a saját bankodnak. Ezt mondhatta neked is az ügyintéző.
2023. aug. 19. 23:04
 8/16 A kérdező kommentje:

Na jó, te annyira sem vagy képben mint én. A kártya nem marad a nyílásban, ha elnyeli leesik egy rekszbe.

2023. aug. 19. 23:05
 9/16 A kérdező kommentje:

Igen, igen, ezt mondta, hogy azt már nem kaphatom vissza, az OTP kártyámat a Takarékszövetkezet érvényteleníti és úgy adják vissza az OTP-nek de ez engem már azt mondta nem érint, tiltassam le és igényljek újat.

2023. aug. 19. 23:08
 10/16 anonim ***** válasza:
33%
#7 ha ez igaz, én ott helyben felbontanám az ATM-et, ha láncfűrésszel és kivenném a kártyát.
2023. aug. 19. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!