Elnyelt bankkártya. Így jártam?
Mai nap KP-t szerettem volna felvenni,ahogy beraktam a kártyát kiírta hogy no signal..(utólag kiderült 2 mp áramszünet volt a településen)
Így pénz nélkül maradtam.
A feleségem meg nem hozta magával a bankkártyáját ma, úgy volt vele, minek, nálam van..
Ebből kifolyólag egész nap bankkártya nélkül tengődtünk (dolgoztunk az egyik házunkon) még kaját sem tudtunk venni.
Letiltattam a kártyám, majd kb 15 nap múlva jön új, addig így jartam, 1700 ft a díja...amit nem értek miért én fizessek, nem elhagytam
Most ha egyedülálló lennék akkor így jártam volna? Hétvégén bank sincs nyitva,hogy ott vegyek fel, 2 napig akkor penz nelkul lennék? Hát ez azért jó gáz. Es azt mondja a telefonos csaj, hogy ne dugjam bele, használjak érintős atm-et.. jah, 30 km-enként van kb egyelőre egy ilyen..
Valakinek tapasztalat, tényleg lesz vagy 2 hét?
1. Belépsz a netbankba és atultalsz egy ismerősödnek pénzt és ő leveszi.
2. Simpleplay
3. Revoluton egyszer használatos kártyával tudsz vásárolni bárhol. Teljesen ingyenes.
Millió megoldás van 2023-ban.
Nincs ilyen opció, nem saját bank atm-je volt, automatikusan megsemmisítik.
#3 Ott maradtam, nem adta ki.
Közben jöttek mások, vettek fel pénzt csomóan, nem adta ki.
Azt a számot hívtam,ami rajta van, azt mondta semmit nem tud tenni, arra a kártyára ámen, megsemmisítik majd a cég aki kiveszi, többit intézzem a saját bankommal, ő ennyit tehet az ügyben
Na jó, te annyira sem vagy képben mint én. A kártya nem marad a nyílásban, ha elnyeli leesik egy rekszbe.
Igen, igen, ezt mondta, hogy azt már nem kaphatom vissza, az OTP kártyámat a Takarékszövetkezet érvényteleníti és úgy adják vissza az OTP-nek de ez engem már azt mondta nem érint, tiltassam le és igényljek újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!