Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zavar ha az exedrol nem tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha az exedrol nem tudsz semmit mintha elnyelte volna a fold?

Figyelt kérdés
Nem az ujrakezdesre gondolok, de sokan még kovetik az exet, erdeklik h alakult a sorsa. De zavaro ha az exednek sem face sem semmije nincs es még a munkahelyetek se 1, tehat egyaltalan nem tudod mi van vele?

okt. 18. 13:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, volt egy, akinek NÉHA ránéztem a profiljára, csak hogy mizu, de mindig csak mémeket osztott meg, de azokat napi szinten, aztán egyszer azt láttam, hogy hónapok óta semmi. Akkor elgondolkodtam, hogy meghalt, vagy mi baja. De aztán újrakezdte, csak fura volt az a kb fél év kihagyás. Amúgy nagyon nem izgat, hogy mi van vele, inkább megszokás.
okt. 18. 14:35
 12/28 anonim ***** válasza:
A legkevésbé sem
okt. 18. 15:02
 13/28 anonim ***** válasza:
Én tudom hogy alakul a sorsa mert több családtagjával is tartom a kapcsolatot, de nem oszt nem szoroz nálam,eszembe se jut
okt. 18. 15:30
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont lexarom.
okt. 18. 15:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem speciális a dolog, ugyanis 2 kivétellel mindenkivel békésen váltak szét az útjaink, ergo eleve nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy minden nap trécselünk, de kb. pár havonta érdeklődünk a másik felől. Ha egy közülük valaki elérhetetlen lenne, szerintem azért kicsit elkezdenék érte aggódni.
okt. 18. 15:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ugye minden attól függ, hogy te melyik fél vagy.

Ha a szakító, akkor valószínűleg az emberek többségét nem érdekli.

Ha veled szakítottak, az mindig rosszabb azért...

Igen, nekem volt olyan exem, akit a szakítás után a föld nyelt el. Amiatt érdekelt a sorsa, mert én még szerelmes voltam. Rossz volt, hogy nulla infóm volt róla. De az is lehet, hogy így alakult jobban. Utólag már nehéz erre mit mondani. Megszoktam, hogy nincs.

okt. 18. 16:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Zavarni nem zavar, de van, akire kíváncsi lennék.
okt. 18. 16:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Dehogy zavar, pont azert az exem, mert nem erdekel.
okt. 18. 17:44
 19/28 anonim ***** válasza:

Hát engem érdekelne hogy a gyerekkori szerelmem családos e boldog e vagy netán meghalt e.

Senki (volt szobatársai oszttársai )és semmi(goigle face insta) nem tud rola semmit.

okt. 18. 18:48
 20/28 anonim ***** válasza:

19.

Nagy rá az esély, hogy az ilyen eltűnés mögött tragédia van. Főleg, ha alapvetően nem egy boldog ember.

De persze lehet csak külföldön van vagy valami titkosszolgálati tanúprogram keretein belül rejtették el.

okt. 18. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!