Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinálsz ha szembejön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálsz ha szembejön az exed aki letiltott?

Figyelt kérdés

okt. 16. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Leszarod
Ráköszönsz
Büszkén elfordulsz, de stikában utánanézel
34 szavazat
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

Elég kellemetlen helyzet lenne.

De úgy tennék mint aki nem veszi észre.

okt. 16. 17:44
 2/16 A kérdező kommentje:
De miért néznétek utána? Ott a kockázat hogy észreveszi, elég égő.
okt. 16. 17:45
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Mivel nem vagyok bunkó köszönök neki és annyi. Egyébként meg nem érdekel.
okt. 16. 17:53
 4/16 anonim ***** válasza:
17%

Az exeket én tiltottam le.

Ha az egyiket meglátom gyorsan elbujok a tömegben vagy akárhol hogy ne vegyen észre.

Ha a másik jön szembe(rendszerint kocsival), ügyelek arra hogy ne tudjon elütni, mert nekem is jönne..

A 3.at ha meglátom általában vissza kell tartanom hogy ne hányjak be es értelmes fejet tudjak felvenni. De sugárzik rólam a gyűlölet megvetés sajnos. Ezzel meg az egóját hízlalom csak. Igy általában őt is ha gyors vagyok előre próbálom kikerülni. Csak vele általában ugy találkozom hogy echte szemtől szembe. Pl bemegyek egy gydososhoz erre ott ül az orrom előtt ahogy kinyitottam az ajtót.

okt. 16. 17:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha köszön köszönök, ha nem akkor én se.
okt. 16. 18:01
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Leszarom.

Múltkor pont előfordult ez. Jön szembe, gyávaság lenne elbújni, vagy utat módosítani... abba az irányba van dolgom és kész.

Szóval folytattam az utam. Jön szembe, szemébe néztem, mosolyogtam, köszöntem neki, szia, ő is visszaköszönt, mentem tovább, hátam mögött hallottam ahogy kuncogott...

Nem nagy ügy.

okt. 16. 18:04
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Most miért bánt masokat az hogy kikerülöm az exeimet? Nem veletlen vannak tiltva a picsbe.
okt. 16. 18:06
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Uh 4-es... érdekes alakokkal jöttél össze.
okt. 16. 18:09
 9/16 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem mert én tiltottam valakit, mert megérdemelte. Összefutottunk, hátat fordított, mikor már messze elhagytam visszanéztem, akkor kapta el a fejét.

Vicces. 😂😂😂

Kis elégtétel. 😈

okt. 16. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:

8 nem érdekes alakok csak nálam nincs olyan mint masoknál, hogy az idő mindent megszépít. Nálam nem évül el semmi meg soha.

(Meg szulo gyereknél is látok olyat (facebúck) hogy lesz.rta az apja egész gyerekkorában, aztán felnő a gyerek es ölelkezős fotók. Én felnőve ilyet is inkább lehánynék csak. Aztán még engem pontoznak le. Teljesen más igazságérzetem van.)

okt. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!