Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Letiltottátok az exeteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltottátok az exeteket?

Figyelt kérdés
Én csak társkeresőn mert kicsit kellemetlennek éreztem volna megint összefutni vele ott. De máshol nem mert végülis nem haragban váltunk el.
aug. 9. 02:18
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Miért tiltanád ha nem vagy vele haragban?
aug. 9. 02:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell letiltani, vagy zaklat a szakítás után, mert akkor lehet jó megoldás a tiltás.
aug. 9. 04:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ő engem ideiglenesen igen. :D
aug. 9. 06:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

(Bent hagytam mindenhol hogy az új nőjét egye a fene, hogy vissza vágyik utánam mert folyamat keresgél még csóri, mellettem szépen járt, szépen öltözött, tiszta volt mindig, volt mit egyen, csinált amit akart, ha dolgozott dolgozott ha nem nem, mindig be tudtam osztani ami volt, a mostani nője meg látástól vakulásig dolgoztatja, azt se tudom mikor kaphatott utoljára egy borotvát és a gyereket a nyakába varrta amíg szépitkezik. 😂 De ez a vonat már elment. 😄)

aug. 9. 06:17
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem, végülis ismerősöm, engem nem zavar.
aug. 9. 07:17
 6/13 anonim válasza:
Nem, nem haragban váltunk el.
aug. 9. 07:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak töröltem az ismerőseim közül.

Amikor több év után bejelölt újra, akkor a mostani párom ragaszkodott hozzá, hogy tiltsam le. Engem nem különösebben érdekelt.

aug. 9. 07:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, viszont ő engem igen. Nem zaklattuk egymást, csak jobb, ha többet nem beszélünk, nehogy az új párjaink ebből többet gondoljanak.
aug. 9. 07:38
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Fel sem merül bennem ilyesmi. Gondolom nagyon fiatal vagy, ott divat tiltani boldog boldogtalant.

Egyébként nektek ott a tini kategória.

aug. 9. 07:42
 10/13 anonim válasza:
73%
Nem, nem haragban váltunk el.
aug. 9. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!