Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltottátok az exeteket?
Nem.
(Bent hagytam mindenhol hogy az új nőjét egye a fene, hogy vissza vágyik utánam mert folyamat keresgél még csóri, mellettem szépen járt, szépen öltözött, tiszta volt mindig, volt mit egyen, csinált amit akart, ha dolgozott dolgozott ha nem nem, mindig be tudtam osztani ami volt, a mostani nője meg látástól vakulásig dolgoztatja, azt se tudom mikor kaphatott utoljára egy borotvát és a gyereket a nyakába varrta amíg szépitkezik. 😂 De ez a vonat már elment. 😄)
Nem, csak töröltem az ismerőseim közül.
Amikor több év után bejelölt újra, akkor a mostani párom ragaszkodott hozzá, hogy tiltsam le. Engem nem különösebben érdekelt.
Fel sem merül bennem ilyesmi. Gondolom nagyon fiatal vagy, ott divat tiltani boldog boldogtalant.
Egyébként nektek ott a tini kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!