Szerinte hitegettem es atvertem, mikozben nem, letiltottam es a csaladomnak irkal hogy en miket csinaltam. Mit tegyek?
Egy 30 eves ferifol van szo, gyerekkoromban a battyam haverja volt ismeri a csaladom ,sokat volt nalunk de mar vagy 10 eve egyaltalan nem lattam es nem jart ide. Egy bunozo, tesomtol ellopta regen a berletet pl hogy tudjon utazgatni aztan mar Anyaek nem engedtek hogy ide jojjon.
Aztan most felbukkant, beszelgettem vele , ismerkedni szeretett volna, es mondtam neki hogy en nem akarok tole semmit erre olyanokat irt hogy en hitegettem ot es atvertem..letiltottam mert en tenyleg nem akarok tole semmit
Es most a csaladomnak irkal , hogy en hitegettem ot es atvertem meg lefotozgatta a beszelgetesunket hogy miket irtam neki
Hat mit kepzel magarol ez az ember?
Es mit tegyek? Az egesz csaladom elott bemocskol engem mert nem birja megerteni hogy nem kell nekem egyaltalan. De mit gondol? Majd igy fogok vele beszelni tovabb mert irkal a csaladomnak?
Meg olyanokat irt nekem, hogy "remelem hogy fogunk beszelni" meg teljesen belem volt betegedve holott nem is ismer. Ez egy orult
Nem fogom tudni levakarni magamrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!