Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltottátok az exeteket?
Figyelt kérdés
Én csak társkeresőn mert kicsit kellemetlennek éreztem volna megint összefutni vele ott. De máshol nem mert végülis nem haragban váltunk el.aug. 9. 02:18
11/13 A kérdező kommentje:
9: 21 vagyok. Csak felmerült bennem a kérdés, mert a baráti társaságomban is vegyesek a vélemények.
aug. 9. 12:00
13/13 anonim válasza:
Én Messengeren csak korlátozottba tettem. Alapvetően nem beszélek sok emberrel és nekem könnyebb úgy az első időszak ha nem látom folyamatosan a profilképét. De nem tiltottam le. Annak szerintem üzenetértéke van és igazából nem tett rosszat ellenem, csak nem működött a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!