Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, ha párom baratai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha párom baratai szerint ostoba vagyok, hogy nem szakítok?

Figyelt kérdés

1 hónapja kihallgattam egy beszélgetést, amiben arról beszéltek párom legjobb barátai, hogy nem értik, hogy miért vagyok vele (nevezzük Petinek a páromat).

Eddig azt hittem, hogy én vagyok a szerencsés, hogy Peti 5 éve velem van. Viszont a beszélgetésből az jött le, hogy neki királyi sora van mellettem és hogy durva, hogy nem hisztizem sosem, engedelmes vagyok és nem akadok ki oknélkül. Maga vagyok a nagybetűs társ és szövettséges, aki gondoskodik az otthon melegéről, a biztos érzelmi háttérről, gondolkodik a párjáról. Kézben tartja a háztartást és az anyagiakat. Ezek mellett dolgozik és önmagát is építi. Míg Peti a bevásároló szatyor cipelésben sem segít, elvárja hogy kiszolgálják és erőszakos ha ellentmondok. Bár sosem bántott testileg, de lelkileg néha szokott (de ez mindenhol előrfordul). A legnagyobb előnye, hogy 100%-ban megbizom benne és tudom, hogy velem tervez.

1 hónapja ezen kattogok, hogy vajon tényleg igazuk lehet, hogy el kellene hagynom. De közben az van bennem, hogy mégis kinek kellenék 30 évesen, nem vagyok egy szép, csinos nő. Nem vágyom arra sem, hogy átverjenek és agyba-főbe csalljanak, ami a realitás, hiszen aki ennyi idősen egyedül van ott már nem lesz főnyeremény nagy eséllyel.

#rádöbbenés #baráti vélemény
okt. 16. 14:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt hazudsz: ez mindenhol előrfordul.

Hülye a hülyével, ennyit rőlatok.

okt. 17. 05:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!