Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, ha párom baratai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha párom baratai szerint ostoba vagyok, hogy nem szakítok?

Figyelt kérdés

1 hónapja kihallgattam egy beszélgetést, amiben arról beszéltek párom legjobb barátai, hogy nem értik, hogy miért vagyok vele (nevezzük Petinek a páromat).

Eddig azt hittem, hogy én vagyok a szerencsés, hogy Peti 5 éve velem van. Viszont a beszélgetésből az jött le, hogy neki királyi sora van mellettem és hogy durva, hogy nem hisztizem sosem, engedelmes vagyok és nem akadok ki oknélkül. Maga vagyok a nagybetűs társ és szövettséges, aki gondoskodik az otthon melegéről, a biztos érzelmi háttérről, gondolkodik a párjáról. Kézben tartja a háztartást és az anyagiakat. Ezek mellett dolgozik és önmagát is építi. Míg Peti a bevásároló szatyor cipelésben sem segít, elvárja hogy kiszolgálják és erőszakos ha ellentmondok. Bár sosem bántott testileg, de lelkileg néha szokott (de ez mindenhol előrfordul). A legnagyobb előnye, hogy 100%-ban megbizom benne és tudom, hogy velem tervez.

1 hónapja ezen kattogok, hogy vajon tényleg igazuk lehet, hogy el kellene hagynom. De közben az van bennem, hogy mégis kinek kellenék 30 évesen, nem vagyok egy szép, csinos nő. Nem vágyom arra sem, hogy átverjenek és agyba-főbe csalljanak, ami a realitás, hiszen aki ennyi idősen egyedül van ott már nem lesz főnyeremény nagy eséllyel.

#rádöbbenés #baráti vélemény
okt. 16. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Bár sosem bántott testileg, de lelkileg néha szokott (de ez mindenhol előrfordul)."

Jajj Szűz Máriám....

Mesélj még.

"Attól még senki

és semmi nem jó, hogy van

nála rosszabb is."

Nem vagy megelégedve, de mivel magaddal sem, így inkább ez, mint az egyedüllét.

okt. 16. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy érzed ezeket a mindennapokban, ahogy kívülállók látnak téged-titeket vagy abszolút nem reális a kép?
okt. 16. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat nem csak az ismerőseid tartanak emiatt ostobának!
okt. 16. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, de csak rajtad múlik...
okt. 16. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar ha vele maradsz, csak legalább annyi kérlek szépen legyen benned, hogy nem csináltatod fel magad. Szenvedj csak te!
okt. 16. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus kapcsolatfüggő hölgyemény vagy. Sajnállak.

Sajnállak, mert szerinted természetes és minden kapcsolatban előforduló dolog ha bántalmaznak lelkileg. Neked tök oké, hogy gyakorlatilag a rabszolgája vagy. Neked tök oké ez a kapcsolat, mert félsz, hogy egyedül maradnál.

Aranybogár, sokan pontosan azért vannak egyedül a te korodban, mert nem szeretnének egy ilyen kapcsolatnak nem nevezhető bántalmazó viszonyban szenvedni. Inkább akkor egyedül maradnak. Természetesen vannak hozzád hasonló emberek is, akik inkább beleroskadnak egy toxikus kapcsolatba, mert egyedül lenni félnek. Ehhez is joga van az embernek, de ha eldöntötte, hogy tűr és szenved, mert lépni nem mer, akkor tűrjön némán. Nem kell panaszkodni, ha változtatni nem akar.

okt. 16. 15:23
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

40 evesen is lehet siman jol kinezni es valogatmi. Ne hanyagokd el magad senki kedveert. Nyilvan nem lenne ellenere a parodnak h dietazz edzzel szebben oltozzel. Tudod a dietas kajak gyorsan elkeszithetoek. Ha mindig ugyanazt fozod otthagyhatod az etelt fozes kozben. Nem kell otthon takaritani meg rendetrakni tul gyakran,h a te csinossagod rovasara menjen. Jo a kapcsolatod,csak a fokuszt kell a magat iranyaba tolni. Sokkal jobb lesz a kapcsolatod,ha jobban vonzodik hozzad a szerelmed. Amikor buszke rad,ha megy veled valahova,hogy irigykednek ra menonek erzi majd toled magat. Add meg neki ezt az erzest. Erosebb lesz a kapcsolatotok tole. Tedd meg erte h sokkal tobbet torodsz magaddal es a lelki bekeddel. Nem kell ellentmondanod ha nem tetszik valami. El lehet erni mashogy is ,h az akaratod szerint tortenjenek a dolgok.

El lehet erni olyan szintet 4o evesen is hogy rajongjanak erted ahol csak megjelensz. Ennyi evesen van annyi elettapasztalatod,h siman rajossz,ha valaki megcsal vagy atver. :D

Azert me maradj vele mert azt gondolod h nem talalsz siman mast. :D

okt. 16. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A saját barátai látják mekkora egy tróger a párod te meg beállítod itt szentnek mert szerinted normális dolog az amit tesz. Hát nem képzeld el egyáltalán nem normális csak félsz egyedül maradni.
okt. 16. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen úgy beszélsz mintha 60 éves lennél. Bár én még 60 évesen is inkább egyedül halnék meg mint egy társasmagányban éljek. Leesett már kérdező, hogy amúgyis egyedül vagy mert nincs párod? Rendesen lemondanak a hátad mögött, nem tudják felfogni, hogy tudsz mellette lenni és te azon morfondírozol, hogy mi lesz veled társ nélkül. Hát ja vannak ilyen önbecsülés nélküli kapcarongyok mint te sajnos. Ez van. Viseld el tovább, hogy az vagy, vagy szedd össze magad és szakíts. Amúgy abban ne légy biztos, hogy a "párod" veled marad. Lehet felszed valakit és kioffol.
okt. 16. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaj
okt. 16. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!