Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak mit ereztek ha a no szakit veletek? Haragot sertettseget? Onbizalmatok megtepazza?
Figyelt kérdés
Ha nem lat senki akár sirtok is?okt. 14. 16:57
11/15 anonim válasza:
*Egy kis csendes picsogós kis csicska vagy papucs incel jah bevallom, az tenyleg nem is illene hozzám. Nem is bánom mondjuk. Hozzám felnőtt férfi kell. A többi megy levesbe.
12/15 anonim válasza:
10. Szegénykém. Az apád molesztált kiskorodban, biztosan azért lettél ennyire degenerált. Szánlak.
13/15 anonim válasza:
Apámnak 2 cége van. Es saját maga építette fel szülői és mindennemű segítség nélkül szegeny családból kinőve és hatalmas tisztelet övezi a munkája, üzleti kapcsolatai révén is. Ne vedd a szádra. Nagyon sokan, rengetegen egy senkik hozzá képest.
14/15 anonim válasza:
Azon kevesek közé tartozom aki büszke lehet a szüleire családjára és én kihúzhatom magam ha róluk van szó.
15/15 anonim válasza:
Szomorúságot max vagy pont boldogságot vagy elégedettséget. Nője válogatja, dühös régen voltam, csalódott se szoktam lenni. Az önbizalmam egy szakítás biztosan nem tépázza meg. Azt ilyesmi nem érinti. Megsértődve miért lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!