Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak mit ereztek ha a no szakit veletek? Haragot sertettseget? Onbizalmatok megtepazza?
Hát az én exeimnek oda van taposva az egójába.
Egyik fogyott 20 kilot is, lessokkolódott, neki állt megváltozni, aztán bizinygatni hogy megváltozott(egy antiszoc rikácsoló kritizáló nárci lenéző csenddel verő nőzős önző gyökér), elkezdett csapatban sportolni barátokat szerezni, százezreket szórni rám nekem ajándékokba, könyörögni meg ö velem akarja leélni az életét is meg ezek, aztán meg bosszubol (mivel nem békultem ki, minden félmondataiban, megnyilvánulásaiban, beszólásaiban láttam hogy ettől függetlenul még mindig ugyanaz az alapszemelyisége dehogy változott ez bármitis), szoval bosszubol elkezdett mindenkinek lekv zni ki akart rugatni bele akart kavarni mindenféle ujabb vagy ismerettségi kapcsolataimba hogy engem mindenki utáljon meg stb.
Szóval eleinte lesokkolta az hogy akit kritizál lenéz akivel szemét, higy ugyse kellene senkinek örüljek hogy őkegyelme lehajol hozzám és velem van, azt más pasik a tenyerén hordozzák, felemelik rajonganak érte udvarolnak, másodkörben meg olyan dühe lett később hogy abban reménykedik hogy kirugnak lecsúszok, kidob mindenki a rágalmazásai miatt es tönkretesz.
Másik exem meg öngólt rúgott. Ő a féltékeny kisebbségi komplex nárci szintén, ő nőzött ö tette tonkre a kapcsolatot, es nem én, de mindent rám akart zúdítani na ő is ezek, hogy én lennék a kva meg a minden, ő meg élete végéig velem akart lenni(micsoda ismétlődések 🤣), és majdnem szétverte a kaput is mert be se engedtem, később az utcán a dudát nylmta rám sokszor meg a gázt.., ma tart ott hogy képes elmenni úgy mellettem kocsival ha szembejön mintha be lenne nyugtatózva. Mindenféle hiszti nélkul megy tovább.
Mikor majdnem belehalt a kézkérésbe hogy annyira gyönyörű vagyok legyek a felesége, itt már visszakerdeztem hogy bakker nem zavar hogy szakítva vagyunk úgy mellesleg?🤣
Érdekes hogy a 2.a dührohamos veszélyes 1 év után le tudott higgadni, az 1. meg az lassan ölő toxic gyökér 3 évig zaklatott, de már facem sincs isnerősökkel se tartok kontaktot aem ugy elbujtam hogy soha nem vagyok a szeme előtt így nem is éri semmiféle inger pletyka képek semmi rólam. Így el van dugulva végrevalahára.
Mindkettőnél az ego volt csak az ami robbant.
Ezek ha szerettek volna szívből már maga a kapcsolatban se szenvedtem volna tőlük eleve..
#1: Rólad is sokat elárul, hogy az első ilyen után egy második ugyanilyen mellett kötöttél ki és mindenki szar, csak te vagy helikopter.
Nem lepődnék meg, ha a mostani / következő barátod is ugyan ilyen lenne.
2 a pasikrol árzl el sokat nem rólam agyalágyult.
A tobbi náluk még hulyebb incel vagy foglalt vagy szexcentrikus parasztok vagy tanulatlanok meg sorrolhatnám. A férfi nép az egy szenny és mocsok. Alig lehet találni olyat aki csak egy alapszintet tudna hozni.
Azokkal meg kesobb szivja meg az ember.
Egyik ahortson ia volt hogy egy kisebb diákfiú úgy nyert meg oriási előnnyel futó versenyt hogy a verseny előtt dobta a bnője..
Ilyenkor tele vannak akkora indulatokkal, hogy ölni is tudnának.
Mindenkinek kellek. Nem volt még olyan ismerkedésem randim, ahol ne én döntöttem volna a masikról hanem fordítva.
Itt en szórom ki a selejteket.
Én döntök felettük. Akarhogyis hisutiznek. Sz.rrá alázom őket ha kell és megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!