Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak már veled? Miért és hogy reagáltál?
Figyelt kérdés
Szégyellem magam, bennem a legutóbbinál nem volt méltóság, szerettem volna folytatni, még sírtam is.okt. 7. 11:32
11/15 anonim válasza:
Igen, 22 éves koromban, több, mint 3 év után. Úgy éreztem, vége az életemnek. Egyszerűen nem voltam képes másra gondolni, folyton csak bőgtem. Nem ettem, lefogytam, önmagam árnyéka voltam. 2,5 évbe telt, mire túljutottam rajta.
13/15 anonim válasza:
Nekem volt 24 évesen egy 20 éves barátom, ő akart engem, nagyon tepert.
Nem volt helyes, különösen csúnya volt.
Fél év után lebukott hogy egy csinos fiatal egyetemista csajjal találkozgatnak.
Egy világ dőlt össze bennem. Öregnek és csúnyának éreztem magam 24 évesen 😂😂😂
Ma már örülök hogy nem ő a férjem, és a gyerekem apja.
A férjem 2 diplomás, sportol, vállalkozó.
A gyerekünk is ilyen törtető és kitűnő.
Az exemtől csúnya és buta gyerekem lenne.
Hálás vagyok a sorsnak hogy így alakult.
Azóta ő 38 éves és most vett el feleségül egy 20 éves lányt.
15/15 anonim válasza:
Velem ilyen egyszer történt, még 17 évesen, aztán a srác visszakönyörögte magát, és mit ad isten? Rá 1 évre megint szakított.😂 Na ez eléggé romra vágott akkoriban, de rá kb 3 hónapra lett új kapcsolatom. Azóta senki nem szakított velem, hanem mindig én másokkal, de ez többek között amiatt is van, mert amint érzem, hogy kilóg a lóláb, vagy a másik fél felől alábbhagy a lelkesedés, akkor én mondom ki először, hogy vége, nem szoktam kivárni, hogy engem ejtsenek pofára. Ilyen helyzetben általában a másik fél is ugyanezt akarja, csak nincs benne annyi bátorság/akarat/bármi, hogy kimondja. 2 kapcsolatom volt, amikor én szakítottam és az akkori exeim tényleg bánták, mert ők nem akartak volna velem szakítani. 3 olyan volt, ahol egyikünk sem érezte már annyira a dolgokat, de én mondtam ki végül, hogy akkor ennyi volt, ők nyilván nem bánták, de azt tudom, hogy 2-nek közülük valamennyire hiányoltak, mert aztán felvették velem a kapcsolatot (nem újrakezdés céljából).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!