Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen gyakran?
Ez ilyen nagyon attól függ kategória.
Mennyi ideig tartott a kapcsolat, mi volt közös az életükben?
Miért történt a szakítás?A kiváltó okok megváltoztak?
1x kb 1-1,5 év után,nem számoltam pontosan.
Sok problémánk volt már, halmozódtak,de leginkább a fő az volt,hogy egyikünk sem tudott és nem is akart már normálisan kommunikálni,leülni és megbeszélni. Állandóan csak a másikat okoltuk a feszultsegert,ami még több vitát szült.
Aztán mondjuk túlzás,hogy visszafogadtam,de felkerestük egymást az idő múltán és megpróbáltuk újra. Rajta is észrevettem,hogy hatalmas változáson ment keresztül,illetve én magam is sokat gondolkodtam a külön töltött időben és felismertem,hogy bizony nem csak ő volt mérgező,hanem én is.
Eleinte még tudatosan kellett odafigyelnem a reakcioimra,de kb néhány hónap alatt ez elmúlt. Nincs fölösleges vita, feszültség, féltékenység, titkolózás,stb egyik oldalról sem. Lenyugodtunk. És már a világért sem hiányozna a korábbi dráma,nem is értem,anno hogy bírtuk. Talán csak tényleg kellett,hogy benojjon a fejünk lágya. (18 évesen jöttünk össze, huszonévesen mentünk szét,most 30 vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!