Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túllépek rajta valaha?
A támogató válaszom az, hogy menj vissza a pszichológushoz és járj rendszeresen, hónapokig, akár 1-2 évig. Nem véletlen, hogy sz-rrá alázott valaki, és te még tegnap is beszélni akartál vele. Azt mondod, ő bántani akart. Esélyt se kellett volna adni neki megszólalni. Vajon miért volt ez fontos neked? Gyógyulj meg egy támogató kapcsolatban (pszichológus), és beszéljétek meg, hogy milyen egy érzelmileg elérhető férfi, és kivel nem kell kezdeni, ha nem akarsz szenvedni.
Szerintem ne menj vissza az exedhez, nem véletlenül nem kellett neked.
"Egyértelmű, hogy én sem szeretnék már tőle semmit, nem vagyok szerelmes, de valamit még biztosan érzek iránta, hiszen akkor nem haragudnék."
Igen, az a valami, amit érzel iránta, az a traumakötés. Nem szerelem, de ahhoz hasonló neurokémiai folyamatok zajlanak most az agyadban a bántalmazás hatására. Idő, türelem, tudatosság és egy jó pszichológus, ami segíthet rajtad, esetleg erről szóló videók a youtube-on.
Szerintem mindkét pasit engedd el, és sürgősen keress fel egy pszichológust.
Nem értem, hogy miért kellett újra és újra elővenni ezt a második alakot? Már az első számításnál el kellett volna engedned, de ehhez persze kell némi méltóság és önbecsülés. Belőled mindkettő hiányzik.
A volt barátod pedig nem érdemli meg, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon visszatáncolj hozzá. Még most is picsogsz a pszichopata két gyerekes után, de azért már szervezkedsz az exednél.
Először tegyél rendet a fejedben, mert így semmi sem lesz jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!