Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott kapcsolatnál mi alapján döntöd el hogy mikor szakítasz?
Baromi nehezen veszem rà magam, mert a szívem még hozzà köt, de hát muszáj, mivel semmi sem változik
Kitűztök magatoknak egy dátumot, hogy mondjuk november 16-ig? Vagy eldöntitek, hogy jó, akkor csütörtökön túlesek rajta?
Nekem nagyon nehéz tartanom magam a döntésemhez, az utolsó pillanatban mindig visszatáncolok, nem tudom már, miylen taktikát válasszak magamnak. Tudtok tanácsot adni?
Mi az, hogy hízzon meg, meg várja ki, amíg a szextől egy életre elmegy a kedve??
Pont még ezek ELŐTT kell szakítani!
Nem majd, hanem most. Innentől már csak az életed pocsékolod mellette, amíg az ideális időpontra vársz. Nincs ilyen, mindenképpen s2ar lesz, de át kell esni rajta. Ha akkor megtettem volna, mikor először eszedbe jutott, már rég boldog lennél (mással).
Mondd el, hogy te ezerszer elmondtad neki a problémáid, kérted, hogy változtassatok, de semmi. Így pedig neked nem megy tovább, részedröl ezt a kapcsolatot lezártnak tekinted. Pakolj össze, aztán, menj inkább a szüleidhez, vagy egy baráthoz, ha meg ő lakik nálad, akkor még egyszerűbb.
Addig kell kilépni, amíg nincs se közös hitel, se közös gyerek.
Oh, igazad van, sokkal jobb, ha elhízik, passzív lesz, mindenre húzza az orrát, közömbös, és megutálja a másik érintését is, aztán hátha a pasi végre kidobja.
Csakhogy a pasik addig elvannak többnyire a langyos kakiban, amíg nincs jobb. Vagyis először elkezdi csalni, aztán ha fixen van jobb, másik, majd akkor szakít.
Mi van, ha évek mennek el erre?
Nem jobb inkább aznap pontot tenni a végére?
Két nap bőgés, két hétig nehéz lesz, aztán megszokja. Egy hónappal később felszáll a köd, és csak azt bánja, hogy eddig várt. Ez tűnik nekem rövidebbnek és könnyebbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!