Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kiszolgáltatott helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszolgáltatott helyzetben melyiket választanátok ? Együttélés olyannal, akit nem szerettek , de eltart és nem vagy vele / mellette boldog vagy inkább utcára mennétek hajléktalannak?

Figyelt kérdés
szept. 27. 15:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Együttmaradni de erőteljesen dolgozni azon hogy normális helyre el tudjak költözni.
szept. 27. 16:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Ha nem bántalmaz, akkor nyilván egy férfivel.
szept. 27. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Inkább mennék hajléktalannak, engem ugyan nem bántalmazna senki, biztos agyonverném/megölném az illetőt.

Szerencsére sosem voltam ilyen helyzetben, nem is leszek 99%-os eséllyel.

szept. 27. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy gyerek már visszatartana bármekkora szerelemről!

Mindennél fontosabb a biztonság és hogy legyen hol lakni.

Amúgy gondolnátok hogy minden szerelem kihűl egyszer????

Akkor meg minek egy hajléktalannal összejönni.

Más tészta ha egyedül lennék gyerek nélkül. Egyik sem kéne. Ráadásul gyerek nélkül sokkal egyszerűbb még akár külföldön is dolgozni, nemhogy gyerekkel itt elhelyezkedni úgy hogy nem tudod reggel bevinni az oviba mert 6 kor kezdesz.

szept. 27. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért tart el? Babával vagy otthon? Miért nincs bevételed, munkád?

Gyűjtenék aztán tipli!

szept. 27. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom a korábbiakhoz. Nyilván úgy nem szakítanék pusztán amiatt, mert éppenséggel nem vagyok szerelmes, de más baj nincs, hogy utána mehetnék a híd alá. De ha már boldogtalan vagyok, akkor minden erőmmel azon lennék, hogy megteremtsem a lehetőségét a szakításnak.
szept. 27. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
40%

15

Valszeg nem engedi dolgozni. Azért tartja el, hogy elszeparalja a külvilágtól.

szept. 27. 18:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Képzés gyerek mellett is lehetséges. Aztán kialakított egzisztencia, azzal tovább léphetsz. Mindenképp az önállóságra törekednék.
szept. 29. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!