Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha az exem nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az exem nélkül elveszettnek érzem magam?

Figyelt kérdés
Sose volt túl jó az önértékelésem, mert rengeteg visszautasítást kaptam a nőktől korábban és sok csalódás ért. Aztán jött az exem, aki mellett magabiztosnak éreztem magam és jól esett, hogy van egy társam, aki meglátja bennem az értékeket. Mióta véget ért a kapcsolatunk megint teljesen elveszettnek, motiválatlannak, céltalannak érzem magam és úgy érzem nem tudok teljes életet élni, mert nincs mellettem egy társ, aki támogatna. Több éves kapcsolat volt, sajnos megromlott a dolog és elhagyott.

szept. 25. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is sajnálom. Másodszor próbáld meg most kívülről nézni magad ebben a helyzetben, hogy az vajon férfias dolog-e, hogy a nő az életed értelme, és nélküle halott vagy, vagy minimum életképtelen.

Megértem az érzéseid egyébként, de nem lehet ennyire kívülre helyezni a súlypontod. Társra szükség van, de nem azért, hogy miatta érzed magad férfinak. Ez fordítva sem jön be, amikor a nő a férfi miatt fogja magát nőnek érezni.

szept. 25. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, önbizalomtunning.
szept. 28. 20:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy képes leszek-e túllépni rajta. Az a baj valamiért nem is akarok. Folyamatosan rá gondolok, mert úgy érzem addig még kicsit, mintha velem lenne és ez gátol meg abban, hogy elfelejtsem, mert nem is akarom igazán. De ennek már tuti, hogy vége örökre. Nem leszünk már együtt soha és nem is fogunk beszélni, mert tiltott mindenhol.
okt. 6. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Mikor történt a szakítás? 1 évig is normális szomorúnak lenni miatta olykor, de ha napról napra ez meg annyi ideje az már nem jó.
nov. 14. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Júliusban ért véget a kapcsolatunk.
nov. 14. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Még csak harmadik hónapja van/lesz. 1 év környéke felé bár még szomorú vagy néha, vagy eszedbe jut már túl kéne azon jutni, hogy elengedted teljesen. Ki kéne mozdulnod sétálni, emberek közé, családoddal lenni és lefoglalni magad hasznos dolgokkal.
nov. 14. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Voltak jobb időszakok azóta, de most mélypontra kerültem megint és nagyon elkezdett hiányozni a személye és az az élethelyzet is, amit általa megtapasztaltam. Sajnos nekem nagyon üres volt az életem a kapcsolat előtt és a szakítás óta is az. A munkahelyen kívül nem nagyon járok sehova és a barátaimnak is már családosok, nem szoktunk eljárni programokra. Nekem ő hozott fényt az életembe. Sajnos a csajozás sem ment jól sose, mert nem vagyok jóképű, de ő meglátta bennem az emberi értékeket.
nov. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!