Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni elveszett érzés?
dolgoztam, pénzt kerestem, barátokkal mentem amikor csak lehetett. szar idöszak volt nagyon.
bö fél évig eszembe se jutott ismerkedni, aztán egyszer csak jött az uj.
azt nem tudom hogy jobb-e, de nagyon jo, az biztos, hogy teljesen más mint az ex és ez jo dolog.
33/F
az elfogadással. megértettem, hogy egyszer vége kellett legyen. ez úgy kb 30 perc volt egy csendes sötét szobában ültem le és elmélyedtem a gondolataimban.
és ezzel megtanultam megköszönni azt a jót amit kivettem és magammal hoztam a kapcsolatból. több lettem általa. fejlődtem.
max egy hét, de csak barátkoztam lányokkal, komolyabbat kerestem.társat, aki mély, akivel lehet beszélgetni és nem felületes. nálam az intelligencia a nívó.
más lett mint az előző volt, van amiben jobb van amiben rosszabb, de ez így van rendjén, egyszerűen más. pont mint a két személy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!