Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegleg elveszett?
Figyelt kérdés
Sajnos hazudtam a baratomnak, amit megbantam, ki volt torolve egy beszelgetes amit megnezett, nem megcsalas vagy barmi hasonlo volt a tema. Csalodott es szakitott velem.
Van remeny ezt helyrehotni? Beszeltunk azota, elmondtam neki oszinten mindent, de mar nem is all velem szoba
Voltak korabban is vitaink, de mindig meg tudtuk oldani oket
Segitsetek hogy mit tehetnek!
2022. júl. 13. 02:04
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy miről hazudtál. A reakciójából ítélve ő ezt nem akarja folytatni, hagyd békén.
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy nem beszelgetek masokkal, es akarmennyire nehez, nem irok neki, nem keresem.
2022. júl. 13. 02:19
4/8 anonim válasza:
Azért szakított veled, mert beszélgettél mással? És te még sírsz utána? Ne helyrehozni akard, hanem örülj, hogy megszabadultál egy ilyen korlátozó idiótától.
5/8 anonim válasza:
Ez a vonat otthagyott az állomáson, nem tudsz rá fölszállni.
6/8 FoxtrotLidérc válasza:
5: De öröm az ürömben, hogy mindössze egy rozzant tehervonat hagyta ott. Nemsokára érkezik az elsőosztályú InterCity, amire váltott jegye van. :)))
7/8 anonim válasza:
Ez inkább utolsó cseppnek tűnik. A bizalmat nem erősítette sem a törölt üzenet, sem a hazugság.
Bizalmat nehéz visszaszerezni.
Az is kérdés, hogy korábban miről voltak a viták, és a megoldás miben állt... vajon az a megoldás neki is tetszett, vagy csak kényszerből belement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!