Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalatok fiúk?
Természetes ez az érzés szakítás után. 1-2 hónap bőven nem elég arra, hogy feldolgozd a történteket. Én is többször éreztem már ezt.
Legelőször első barátnőmnél, mivel nem volt még viszonítási alapom, és számomra tökéletesnek tűnt a kapcsolat (persze bőven nem volt az, okkal szakítottunk).
Második alkalommal egy lánnyal úgy szakítottunk, hogy egyébként azt éreztem, hogy tökéletesen összeillenénk, csak a körülmények nem voltak megfelelőek (gyakorlatilag távkapcsolatban éltünk 3 hónapig, utána szakítottunk, mert interneten nem ment jól a kommunikáció). Ez után kb. 2 évig nem voltam nyitott új kapcsolatra, mert folyton azt gondoltam, hogy ha a lány majd Pestre jön, akkor majd újrakezdhetjük. De szerencsére egy másik lány felnyitotta a szememet, és jelenleg vele élek boldog házasságban. Néha eszembe jut a másik lány, de így visszagondolva több minden nem volt azért rendben a kapcsolatunkban, nem csak a távkapcsolat rész (csak akkor a lila köd miatt ezt nem láttam). Ettől függetlenül lehet, hogy ha máshogy alakul az élet, vele még működött volna, de már egyáltalán nincs meg bennem a vágy, hogy a másik lánnyal legyek, mert feleségemmel sokkal boldogabb vagyok, mint amennyire a másik lánnyal lehetnék.
Ez már a személyes véleményem, de én úgy gondolom, hogy több olyan nő van az ember életében aki igazivá válhat, de csak egy lesz belőle tényleg igazi. Pont ezt érzem a másik lánnyal is, lehet működött volna, lehet nem, de nincs meg bennem a vágy, hogy ezt kiderítsem. Igazából már egyáltalán nem hiányzik az a kapcsolat...
Egyébként meg #1 jól mondja. A lány sanszos a fájdalma miatt mondott ilyet, nyílván nem igaz.
Szóval saját magát fényezte. Biztos mindenkit ismer a földön így tudatta, hogy ő a legjobb neked.. 😁😁😁
Tudom most nem vicces de idővel belátod. És ha annyira jó volt hozzád akkor miért hagyott el? Mégsem volt annyira jó?
Ez egy hülye kérdés így ebben a formában.
Ez tipikus ilyen "belerúgok" a másikba még egyet, hogy érezze a "törődést". Sose találsz jobba, sose találsz olyat.. stb.. tipikus szakítás utáni önbizalom romboló hülyeség. Egy percig sem kell ezeket komolyan venni.
Senki sem csak jó vagy rossz, a volt párodnak is voltak hibái, szóval kb bármikor fogsz találni sokkal jobbat is, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!