Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanoktol szeretnek segitseget kerni, akiknek van vagy volt tapasztalata borderline tarssal. Van koztetek ilyen?
35 eves pasi vagyok. Az utobb idoben sokat olvastam ezzel kapcsolatban, es a volt paromra szinte minden raillik, ezert sejtem, hogy bordeline szemelyisegzavara van.
Nem volt hosszu 5 honapos a kapcsolat, de nagyon hullamzo volt. Par napja szakitott velem, egy szamomra aprosag miatt, de neki ez akkor hatalmas dolog volt.
En keresni ot mar nem szeretnem, mert elegge leepultem azalatt a par honap alatt.
A kerdesem az lenne, hogy fog keresni meg engem? Illetve, ha keres, akkor hogy reagaljak, hogy a legkevesebbet artsak neki?
Szerintem könnyen lehet, hogy keres még. Szerintem ez olyan neki, mintha egy mentális nagyítóval élne. Szerintem olyan valakivel működhet neki ez, aki nagyon stabil és együtt laknak, szóval nincsenek állandóan más hatások.
A legjobb az lenne, ha keres akkor letiltanád mindenhol. Meg is mondhatod neki, hogy azért mert úgy érzed, hogy ezzel teszel legjobbat ahhoz, hogy el tudjatok szakadni. Mert amúgy ha keresni fog és nagyon intenzív épp feléd, akkor lehet neked is nehéz nem belemenni megint. MEg neki is ha tudja, hogy tiltva vagy könnyebb nem keresni (de ettől még csinálhat új felhasználót meg ilyenek :D)
Orvosi papírja van róla h bordenline-os?
Vagy te nálad nem tiszta valami?
Nekünk van a társaságunkban egy nő aki ugyanezt csinálta egy csávóval. De a csávó viselkedett vele úgy hogy ezt hozta ki. Később kiderült hogy a csávó súlyos drogfüggő, használja is a szereket, amit titkolt, ezért volt össze vissza viselkedésű. Persze a drogos őt is el bordenline-oszta.... A nő ott hagyta, hisz ő nem használ ilyesmit, el is ítéli. Azóta kapcsolatban van mással, semmi gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!