Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindig tiltjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig tiltjátok?

Figyelt kérdés
Hogyha szakitotok valakivel? Vagy csak simán kitörlitek mindenhonnan az ismerőseitek közül? Ha nem, akkor miért nem?
szept. 13. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én törlöm, tiltom.
szept. 13. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Csak ha zaklat
szept. 13. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Tiltom. Ha pedig már elég idő eltelik akkor feloldom. De mindenhonnan törlöm mint ismerős. Ha nagyon kellene neki valami akkor a számomon elér, de ha zaklatásba megy át, akkor a számát is tiltom.
szept. 13. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Le leszek pontozva, mert nálunk a "szakítunk" egyenlő az "utáljuk egymást" dologgal, de én szinte minden volt párommal tartom a kapcsolatot valamilyen szinten.

Nyilván nem írkálunk/beszélünk naponta, de évente 1-2 alkalommal ráírunk a másikra, hogy mi a helyzet.

Szerintem, ha valakit egyszer annyira szerettünk, hogy az életünk része legyen, azt nem lehet csak úgy kitörölni.

Nyilván ehhez kellő érzelmi intelligencia is kell, meg hát a körülmények.

Van olyan exem nekem is, akit ha meglátnék egyből kinyírnám...

szept. 13. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Kitörlöm mindenhonnan. Tiltani csak akkor tiltanék, ha zaklatna.
szept. 13. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha normálisan szakítottunk, akkor nem törlöm, tiltom sehonnan.
szept. 13. 22:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Aki nem tiltja, vagy törli, akkor sem ha van új párkapcsolat?
szept. 13. 23:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor sem. Az exeknek is van új. Hozzá teszem, soha nem zaklattak, nem kellemetlenkedtek, ebben az esetben nyilván tiltás, törlés lett volna.
szept. 14. 00:41
 9/11 anonim ***** válasza:

#4 Vagyok.

Nem, akkor sem. Mint írtam, egyszer az életem része volt, szerettem és ezután is szeretem, mint embert.

Miért törölném, vagy tiltanám, ha békében váltunk el?

Ha a páromat zavarja egy félévente "hogy vagy, mi van veled?" beszélgetés, akkor az már régen rossz.

Szerencsére az én párom nem egy önbizalomhiányos személy, úgyhogy nem érdekli a dolog.

szept. 14. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha szerelem volt, könnyebb elfelejteni, ha nem látod.
szept. 14. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!