Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig tiltjátok?
Le leszek pontozva, mert nálunk a "szakítunk" egyenlő az "utáljuk egymást" dologgal, de én szinte minden volt párommal tartom a kapcsolatot valamilyen szinten.
Nyilván nem írkálunk/beszélünk naponta, de évente 1-2 alkalommal ráírunk a másikra, hogy mi a helyzet.
Szerintem, ha valakit egyszer annyira szerettünk, hogy az életünk része legyen, azt nem lehet csak úgy kitörölni.
Nyilván ehhez kellő érzelmi intelligencia is kell, meg hát a körülmények.
Van olyan exem nekem is, akit ha meglátnék egyből kinyírnám...
#4 Vagyok.
Nem, akkor sem. Mint írtam, egyszer az életem része volt, szerettem és ezután is szeretem, mint embert.
Miért törölném, vagy tiltanám, ha békében váltunk el?
Ha a páromat zavarja egy félévente "hogy vagy, mi van veled?" beszélgetés, akkor az már régen rossz.
Szerencsére az én párom nem egy önbizalomhiányos személy, úgyhogy nem érdekli a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!