Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért "tiltjátok" ezeket a dolgokat, ha közben meg bejön?
Más lányok is említették, de én nem hittem ebben, aztán megfigyeltem a saját kapcsolatokban is, hogy a párom gyakran rámondta egy dologra, hogy ne tegyem, ne vegyem meg, ne vegyem fel stb, aztán mégis tetszett neki és vonzónak tartotta. Gondolok itt: mondtam, hogy szeretném kipróbálni a műszempillát, nagyon ellenezte, hogy nem illik a szemelyisegemhez, én így vagyok szép, nem kellenek nekem ilyen dolgok stb. Aztán amikor először tetettem és látta akkor nagyon tetszett neki. Ruháknál is, "te cuki vagy, ez a ruha pedig túl kivágott/rövid lenne, te így vagy jó így tetszel nekem, ne vedd meg" amikor megvettem, felvettem meg nagyon tetszett neki és szerinte szexi volt. Vagy pl szexuális téren is, ha jöttem extrémebb ötletekkel, oltozetekkel, azt mondta hogy nekem, mert én nem olyan lány vagyok, aztán mikor mégis megcsinaltam ezeket akkor nagyon élvezte és tetszik neki.
Miért "tiltjátok" ezeket a dolgokat, és mondjátok hogy csak a rosszlányok csinálnak/hordanak ilyeneket, miközben nektek is tetszik?
Nem akarok senkit megsérteni, félreértés ne essék, csak nekem ez meglepő.
Köszi ha válaszoltok, tényleg őszintén érdekel.
24 N
mert fél a változástól...
s mert nem akarja, hogy másnak megakadjon a szeme rajtad ;)
soha nem lennék együtt egy olyan emberrel, aki meg akarja szabni nekem mit viseljek, mit vegyek.
ez a kontrollmánia a kapcsolati bántalmazás egyik formája.
Mert lelkileg kisfiúk még.
Nekem amikor a menyasszonyom kijelentette h műkörmöt, műszempillát akar, és még a haját is befesteti, tetszett az ötlet. Tetszett hogy változtatni akar, jól akar kinézni stb.
Pedig világ életemben tartózkodtam a "mű" dolgoktól.
De végülis az összhatást néztem és az nagyon jó lett.
De valszeg ha olyan infantilis lennék mint egy két haverom akkor leálltam volna az elején h fúúújjj műköröm, ezen tovább se tudtam volna lépni és az ő kedvét is csak elrontottam volna.
Kérdező a megoldás ne olyan fiúkkal ismerkedj akik lélekben még csak 15 évesek.
Sokan nem ismerik önmagukat vagy félnek szembenézni azzal, amilyenek ők valójában. Ha van hozzá türelmed, hogy erre rávezesd a barátodat, akkor jó kimenetele is lehet - jobban megismeritek egymást, összecsiszolódtok.
Van, akinek ez sok és frusztráló. Ehhez is fel kell nőni.
Nem is értem. Hogyan tilt meg bárki a párjának valamit? Mit csinál ha nem fogad szót?
Nem vagyok óvodás, nekem nem tilthat meg senki semmi, de természetesen én se tiltanék meg a barátnőmnek semmit.
Amiben szerinte dögös, szexi lennél, tudja, hogy abban más férfiak szemében is.
Én csak féltékenységet látok ebben, semmilyen kontrollmániát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!