Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyiből már levette a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyiből már levette a srác, hogy bejön nekem? Vagy direktebbnek kellene lennem?

Figyelt kérdés

Röviden :

Eddig nem mosolyogtam rá soha, mert zavarban voltam.

Most kint állt a folyosón és ott várakozott. Amikor meglátott, akkor ilyen igazi éles tekintettel nézett rám. Mosolyogni kezdtem rá, majd még hátra is néztem és mosolyogtam még egyett. Azzal a lendülettel Ő is bejött az előadóba és leült tőlem távolabb az ablakhoz és elég sokszor rám pillantott. De ezen kívül semmi sem történt. Ebből már sejthet valamit? Máskor mit csináljak még? Mert nem vagyok ebben tapasztalt egyáltalán. Köszönöm szépen

2022. júl. 4. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem megoldottad. Várj türelemmel. :D
2022. júl. 4. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sejthet valamit, de lehet kevés hogy elhiggye. Szemezz vele, köszönj, menj oda beszélgetni. Kb. ezek vannak még.
2022. júl. 4. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bezony, a 2. válaszolónak van igaza. Ugyan én nő vagyok, de azt tudom mondani, hogy ennyiből már sejtenék valamit, de nem lennék biztos benne, hogy akarsz is valamit, vagy csak jólesett picit szemezgetni.
2022. júl. 4. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ezzel mar felkeltetted a figyelmet, nala pattog a labda. Egy ferfi ilyenkor odamegy hozzad es probal beszedbe elegyedni veled, hogy felmerje szabad-e a palya.
2022. júl. 4. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda hozzá és mond meg neki, hogy jobban meg szeretnéd ismerni.
2022. júl. 4. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!