Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tiltjátok le az illetőt a Facebookon, ha nem kommunikatív, nem kérdez, nem keres?
Nem tiltom, de egy idő után már hiába próbálkozna.
Sajnos mostanság többször volt úgy, hogy olyan partnert fogtam ki aki végül passzív lett. Nem éri meg búslakodni, tanulni kell és időben offolni azokat akik csak a lyukas köröket futják.
Akkor elég a törlés is, értem. Hát, hogy ne legyen olyan ember a partnerlistámon, akivel nem beszélek.
4: Vicces vagy. Én mindig kerestelek, de ez csak kölcsönösen működik, sajnálom. :D
Nem kell tiltogatni meg törölni senkit az olyan gyerekes. Mi van ha életed szerelmét tiltottad le kicsinyes sértődésből vagy egóból? Mert mondjuk csak 1-2 év múlva lett volna meg az a pillanat és alkalom hogy összemelegedtek igazán egy beszélgetéssel és aztán annak a folytatása minden más. És így nem történik meg, mivel egyszerűen letiltottad gyerekes módon már 1000 éve :D
És mennyi ilyen van! Várják az instant csodát, a herceget, az EGYBŐL MAGÁTÓL minden klappol 10/10es kémiát, aki nem olyan azt eldobálják letiltogatják pár óra/nap után. Nehezedik a terep az biztos, pedig ezek sokszor egész értelmes és jó nők lennének, és végül ezért ottragadnak örök alkalmikba önző/f*ckboy hülyékkel meg egymagukba, micsoda pazarlás. Na mindegy, ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!