Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tiltjátok le az illetőt a Facebookon, ha nem kommunikatív, nem kérdez, nem keres?
Én nem tiltok, nem törlök senkit akivel nem kommunikálok. Egyrészt nem pazarlom erre az időmet, másrészt meg minek?
Amúgy sem nagyon használom már a face-t csak benne vagyok pár csoportban ahol szét szoktam nézni meg egy helyi híroldalt szoktam végigpörgetni hátha van valami érdekesség.
Csak azt tiltom le, akiről meg vagyok győződve, hogy egy idióta, esetleg volt vele konfliktusom és még keres is, vagy aki felszólítás ellenére sem hagy békén.
A többit minek? Ha nem akarod, h ismerősöd legyen, akkor ne igazold vissza.
Én csak es kizárólag egy embert tiltottam. Az exem, aki fenyegetett, hogy tönkreteszi az életem. Na neki semmi köze a facebookomhoz.
Törölni akkor szoktam, ha valami miatt nagyon nem akarok semmi kapcsolatot már egy emberrel, de annyira nem vész mint az exem.
Amúgy meg jó helyen vannak ott, tényleg lehet hogy egy egy ilyen ember valami jó lehetőséggel, segítségkéréssel, bármivel megtalál, szeretem nyitva hagyni magam előtt a lehetőségeket, ha nem indokolja semmi hogy végleg zárjam.
Olyan aki nem ír többé, hát azt max törölném, valószínűleg annyira nem erdkeled hogy úgyis mindegy ismerősöd e. Ha meg valamit nagyon akar akkor majd bejelol újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!