Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok valakivel, aki?
Figyelt kérdés
Hazudott egy eseményről, valójában az exével volt és csak akkor mondta el, amikor már kiderült magától a dolog?
Persze ilyenkor szokásos „el akartam mondani, csak nem volt még rá alkalmam leülni veled beszélni” és hasonló.
Kaphatok reális véleményt? Félek, hogy csak a dühöm miatt érzem megcsalásnak, ő azt mondja nem történt megcsalás.
szept. 12. 15:58
1/11 anonim válasza:
Kizárt dolog! A hazugság dönti romba a legtöbb kapcsolatot. Megcsalás nem is kell.
3/11 anonim válasza:
Én bárkivel! A számba lehet hamuzni.
4/11 anonim válasza:
Nem.
Azt mondta, nem történt megcsalás? De hiszen eddig is hazudott, csak véletlen lebukott. Egy szavát nem tudnám elhinni. Mehet is vissza az exéhez.
5/11 anonim válasza:
Te dolgod, én biztos hogy küldeném az exhez. Soha többet nem tudnék bízni benne, de csalódott is lennék annyira, hogy többet ne akarjam látni…
6/11 anonim válasza:
Nem.
Ez elég súlyos dolog szerintem, bőven a megcsalás téma. Különben miért titkolta volna, ha nincs benne valami simlis dolog? Lehet nem lett tettlegesség, de érzelmileg szerintem ez nem férhet bele:(
7/11 anonim válasza:
Ez az együtt maradás mit takar? Egy háztartás, vagy csak bemondás alapon barát-barátnő kapcsolati státusz? Mert ha a 2., akkor hálám jeléül kicsit elszórakoznék a sunnyogó érzéseivel, aztán úgy kivágnám, mint a macskát sz*rni. 😎
8/11 anonim válasza:
Jártam pont ugyanígy. Csak ott az volt a reakció, hogy "azért hazudtam, mert különben kiborultál volna." Ott sem történt megcsalás, csak a hazugság. Én akkor együtt maradtam vele. Soha többet nem követnék el ekkora hibát.
9/11 anonim válasza:
Nem, nem, soha! Az ilyen sose javul meg, mert tudja, hogy ha egyszer kimagyarázhatta magát, akkor máskor is működni fog, de egyáltalán nem biztos, hogy másodjára kiderül, a kockázat pedig neki ennyit megér.
10/11 anonim válasza:
...illetve neki ennyi kockázatot megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!