Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek volt ilyen?
A legutóbbi szakításom alkalmával annyira szánalmasan viselkedett az exem, hogy nem esett nehezemre a no contact. Látszólag ő kezdeményezte a szakítást, de amikor egyetértettem, hirtelen visszakozott. Sírt, könyörgött stb. Nyilván csak manipulálni akart a szakítás meglebegtetésével, és arra várt, hogy majd én esek kétségbe...
Annyira megundorodtam tőle, hogy könnyű volt elengedni. Felszabadultnak éreztem magam, és nem jött rossz időszak. Azóta meg van egy jó kapcsolatom.
3
Ez pár éve történt. A szakítás után nem kerestem kapcsolatot.
Nem azért, mert az előzőt gyászoltam, hanem egyszerűen jó volt kicsit egyedül lenni, és kiélvezni a szingli életet. Kb 8-9 hónapra rá jöttem össze a jelenlegi párommal.
Én eddig kétszer szakítottam.
Az első 6 éves kapcsolat volt. Tudtam, hogy jól döntöttem, soha nem bántam meg a pillanatra sem, ne visszakoztam, nem kerestem de ez mellett nagyon fájt és rosszul érintett, hogy ekkora fájdalmat okoztam neki.
A második egy 11 éves kapcsolat volt. Ez már nehezebb dió.
Eleve kb 2 évig tartott nálam az, hogy őrlődtem magamban, nem tudtam mit csináljak, egyszer így érezte, egyszer úgy.
Végül nagy nehezen rászántam magam és döntöttem.
Itt nem ment az, hogy ne tartsuk a kapcsolatot utána is.
Nem volt megcsalás vagy csúnya szakítás, sok egyéb dolog vezetett ahhoz, hogy végül így döntöttem ezért nehezebb volt.
11 év alatt az életem szerves része lett, az egyik legfontosabb ember az életemben, mégis éreztem, hogy mint pár már nem működünk.
Sokszor éreztem utána, hogy lehet rosszul döntöttem és hiányzik.
Rendszeresen sírva aludtam el, borzasztóan magányosnak éreztem magam és rettegtem, hogy hülyeséget csináltam.
A legtöbb esetben azonban tudtam, éreztem, hogy ennek így kellett lennie és nincs visszaút.
Kétszer volt, hogy én szakítottam.
Mindkétszer a próbáltak más belátásra bírni, tepertek utánam változóan nyomulós és zaklató módszerekkel.
Hálás lettem volna a "no contact"-nak, kevesebbet stresszeltem volna. Viszont így csak alátámasztották, hogy jó döntést hoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!