Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez valóban igy van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban igy van?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyről hallom,és sok helyen olvasom, hogy a nők a szakitás után szinte egyből más férfival fekszenek össze. Félre ne értsetek, én nem gondolom ezt. De valóban ez a tendencia? Én ha valakivel szakitok, több hónap is kell mire azt feldolgozom, és nem tudok senki másra nézni. Olyan szakitásokra gondolok itt, ami mindkét félnek nehéz. Hiszen ha a szakitó fél már nem érez semmit, akkor talán ez a helyzet érthetőbb lenne, hogy hamar mással van.
szept. 11. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem a nők, hanem általánosságban sok ember hajlamos erre, de nem új tendencia.
szept. 11. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha olyan szakítás van ahol mind a kettőnek nehéz akkor nem fog egyik sem mással összefeküdni. Ha az egyik hirtelen talál valakit akkor annak nem volt nehéz túltennie magát az exén magyarán már nem igazán szerette.
szept. 11. 11:51
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 pontosan, egyetértek ezzel. Viszont vannak ismerőseim akik szerint már a szakitás másnapján teljesen normális ez a dolog. Én képtelen lennék erre, másra sem tudok nézni szakitás után legalább 3-4 hónapig.
szept. 11. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Eegyetértek #1-gyel, ez nem csak a nők, hanem általánosságban az emberek között egy megküzdési stratégia. Az ember egy szakításban csalódott, szomorú, összetörik és bánatos. Ilyenkor egy gyors aktus (rebound sex) ideiglenesen helyre teheti az ember önértékelését ("Nolám, másnak kellek, vonzó vagyok, szerethető vagyok, stb..."). De ez nem egy valódi megoldás, a szakítást mindeképpen meg kell gyászolni. Az ilyenek csak ideiglenesen a nagy bánatot és magányt űzik el, de az később visszatér.
szept. 11. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem biztos, hogy az a nő csak szakítás után fekszik össze egy random férfivel.

Az is lehet, hogy a szakítás pont azért történik meg, mert a nőnek már talonban van a soron következő férfi, akivel már korábban is összefeküdt. A szakítás már csak azért kell neki, hogy „megtisztítsa” a lelkiismeretét.

szept. 11. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Ez ebben a formában nincs így. Én pl. nem tettem így nőként.

Alapvetően sztem attól függ, hogy nemtől függetlenül!!! ki fekszik össze mással szakítás után, hogy:

- mennyi ideig "kotlott" azon, hogy szakítson-e... azért van olyan eset, amikor már másfél éve elhidegült a párjától, és addig próbálta győzködni magát, toldogzgatni-foldozgatni a dolgot... az teljesen más eset, mint amikor vki akkor szakít pl., amikor még effektíve szereti a másikat, és vmi súlyosabb probléma vagy összeférhetetlenség miatt szakít... na és itt jön a fontos dolog: ez nem biztos, hogy egyértelmű és látszik kívülről pl. olyannak, akinek a langyos kaki kapcsolat kifejezetten finom, lehet, észre sem vette, hogy a másik már nem szereti

- mennyire magas a libidója

- amiatt szakított-e, hogy nem volt elég vagy eléggé minőségi szex

- mennyire hiszi azt, hogy a mással szexeléssel könnyebben felejt vagy hogy az gyógyír

szept. 11. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztosan van ilyen, biztosan sok is, de általánosítani szerintem nem lehet. Én pl ha akarnék sem tudnék azonnal összefeküdni valakivel, mert nem nagyon vannak férfiak a társaságomban. Persze ha regisztrálnék unaloműzőnek valami társkeresőre, akkor biztos pikk-pakk lehetne valakit találni, de köszönöm, abból nem kérek. Nem is tudnék összefeküdni random akárkivel. Nagyon kevés ember fog meg és vonz, egy ilyen "búfelejtő" szex szerintem nekem inkább ártana, mint használna. :D
szept. 11. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Rossz kapcsolatban az ember jó kapcsolatra vágyik. Nem szakitásokra meg egyedullétre.

Eleve a rossz kapcsolat sem adta meg a vágyát, ergo a szakitás se, igy marad az hogy jó kapcsolatot választ mással. Ha ennek csak az a vége hogy kihasználták csak hát az benne van a pakliban sajnos.

szept. 11. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!