Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban igy van?
Nem biztos, hogy az a nő csak szakítás után fekszik össze egy random férfivel.
Az is lehet, hogy a szakítás pont azért történik meg, mert a nőnek már talonban van a soron következő férfi, akivel már korábban is összefeküdt. A szakítás már csak azért kell neki, hogy „megtisztítsa” a lelkiismeretét.
Ez ebben a formában nincs így. Én pl. nem tettem így nőként.
Alapvetően sztem attól függ, hogy nemtől függetlenül!!! ki fekszik össze mással szakítás után, hogy:
- mennyi ideig "kotlott" azon, hogy szakítson-e... azért van olyan eset, amikor már másfél éve elhidegült a párjától, és addig próbálta győzködni magát, toldogzgatni-foldozgatni a dolgot... az teljesen más eset, mint amikor vki akkor szakít pl., amikor még effektíve szereti a másikat, és vmi súlyosabb probléma vagy összeférhetetlenség miatt szakít... na és itt jön a fontos dolog: ez nem biztos, hogy egyértelmű és látszik kívülről pl. olyannak, akinek a langyos kaki kapcsolat kifejezetten finom, lehet, észre sem vette, hogy a másik már nem szereti
- mennyire magas a libidója
- amiatt szakított-e, hogy nem volt elég vagy eléggé minőségi szex
- mennyire hiszi azt, hogy a mással szexeléssel könnyebben felejt vagy hogy az gyógyír
Rossz kapcsolatban az ember jó kapcsolatra vágyik. Nem szakitásokra meg egyedullétre.
Eleve a rossz kapcsolat sem adta meg a vágyát, ergo a szakitás se, igy marad az hogy jó kapcsolatot választ mással. Ha ennek csak az a vége hogy kihasználták csak hát az benne van a pakliban sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!