Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, senki se hiszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, senki se hiszi el, hogy valóban én szakítottam??

Figyelt kérdés

Három év után szakítottam a volt barátnőmmel, de ennek már lassan egy éve. Volt egy utolsó nagy veszekedésünk és mondtam neki, hogy szedje össze a cuccát és költözzön haza az anyjához. Másnap reggel minden holmiját elvitte, azóta sem beszélünk, néha az utcán látjuk egymást de úgy teszünk mindketten, mintha idegenek lennénk.

Viszont az ismerősök, de még néhány haver is megkérdőjelezte, hogy valóban én szakítottam. Mert szerintük az exem egy nagyon kedves, szép, tündéri nő. Biztos ő hagyott el. És hiába mondom, hogy nem, én zavartam el mert elegem volt a hisztériáiból, látom hogy kételkedve néznek.

Volt aki elmesélte nekem, hogy összefutott az exemmel, milyen jól néz ki, nem úgy tűnt mint akit megviselt a szakítás (mert mondtam mindenkinek, hogy sokat bőgött amikor szakítottunk). Amikor meg felőlem kérdezgették, semleges volt, egyáltalán nem szidott, pedig ezt vártam tőle.

Iszonyúan irritál, hogy mindenki őt látja angyalnak meg szentnek, engem meg egy baromnak akit jó okkal hagyott el biztos. És tudom, hogy ő is tudja hogy engem néz mindenki szarba.

júl. 18. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

Fáj nekik hogy nem sírsz rísz, nem búslakodsz hanem emelt fővel jársz. És meg akarnak arról győzni mintha veszteség lenne. Vagy nekik még ez se jut és nem értik, hogy lehet egy nőt kidobni(a legtöbb inkább csalja). Vagy papucsok.

Nekem olyan ia volt nem egyszet az itt a gyk n hogy kidobok vmi sz.rembert és még nekem estek hogy nem érdemlek senkit meg én vagyok a sz.r.

júl. 18. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Komolyan nem hiszem el, hogy felnőtt embernek ez ennyire fontos.
júl. 18. 13:44
 3/10 A kérdező kommentje:

1es, pont erre célozgattak, mintha nekem ez nagy veszteség lenne! Még a haverok is mondták, hogy ilyen barátnőd soha az életben nem lesz.

Hát ne is legyen mondjuk…

júl. 18. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:
2es, próbálok nem foglalkozni vele de nehéz mert sokkal régebben tényleg nem volt jó hírem de ezt kb 5 évvel ezelőttig helyretettem és most mindenki ezt emlegeti fel szinte kárörvendően, hogy biztos az “igazi énem” előjött és ezért veszekedett velem az exem és hagyott ott. Mindenáron hibásnak akar mindenki látni
júl. 18. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Nekem meg rohadt bántalmazókra mondják ugyanezt. Hogy ilyen rendes jóemberrel miért csesztem el a kapcsolatot meg ő mennyire szeret. Mindenki beveszi az összes gyökér dumáját. Annyira hulye mindenki mint a s.gg. én meg mondhatok bármit kiforgatják ahogy az exek is.

Valaki nekem jön halálra kinoz roxic gyökér a külsősök meg őt védik. Es nem egy van már ellened hanem 20.

júl. 18. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Szóval ugyved rendirség biroságra se szerencsés menni mert még a rendőröket is meggyőzik ezek hogy a nő a kva aljas görény(féltékeny állatok pszichok) soha nem ők
júl. 18. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tojd le, örülj, hogy megszabadultál tőle.

Az olyanokat, akik kételkednek, soha többé ne kezeld a barátodként.

júl. 18. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Szép kis barátaid vannak...
júl. 18. 16:29
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ki nem szarja le, hogy mások mit hisznek? Te tudod az igazságot, a többi nem számít.
júl. 18. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
2: Van olyan típusú ember, akinek nagy az igazságérzete. Ez fakadhat egóból és az nem jó, de valaki konkrétan másért is ugyanilyen erővel kiáll.
júl. 22. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!