Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én lennék a rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a rossz?

Figyelt kérdés

A barátom 7 év után megcsalt engem.

Együtt éltünk. Nem szóltam neki hogy tudok a dologról addig, míg nem találtam egy másik albérletet. Miután találtam egyet (1 hét után) aznap amikor ő éppen dolgozott, szó nélkül összecsomagoltam és leléptem.

Tudom milyen ember, tudom hogy nem engedett volna el, ezért léptem le akkor amikor ő nem volt otthon. Az új helyemről írtam neki egy tisztázó SMS-t majd tiltottam mindehinnan.

Most az egész családom engem ítél el, hogy az a szegény fiú mennyire kivan borulva, miért nem adok új esélyt, és én biztos nem is szerettem őt ha így itt hagytam.

Egyébként szerettem őt. De az előző párom is megcsalt, és akkor Megfogadtam, hogy soha többet nem adok senkinek új esélyt ilyen után.

szept. 10. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
JÓL TETTED! Még időben otthagytad, és senkinek semmi köze hozzá, hiszen már 7 éve együtt voltatok, nem a családoddal. Kívánom, hogy találj egy jobbat, és légy boldog!
szept. 11. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:

A testvéreid meg az exed ugyanolyan mérgező személyiségek. Legjobb, ha mindtől távol tartod magad.

Exedtől nemcsak a megcsalás, de már önmagában a bezárogatás miatt. Nincs ilyen, hogy rádzárják az ajtót.

szept. 11. 11:36
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
30%

" Aki egyszer megcsalt, az többször is megcsalna, ha esélye lenne rá."

Te szobatiszta vagy, egyeske? Vagy változtál, fejlődtél az elmúlt években? És azt hiszed, erre csak te vagy/voltál képes? MINDENKI változik.

Kérdező, ha mindenki megcsal, valamit nem jól csinálsz. A hűség ugyanis nem tulajdonság,hanem állapot, amit én tartok ébren a páromban, és amit ő tart ébren bennem.

szept. 11. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
13-as, rosszul tudod. A hűség alkati dolog. Eleve vannak monomág és poligám beállítottságú emberek, ezen felül vannak jellemes és jellemtelen emberek is. Ne áltasd magad azzal, hogy te tartod ébren a hűséget, egyszerűen csak szerencséd volt. Ahogy nekem is.
szept. 11. 20:51
 15/16 Senior Séf ***** válasza:
45%
50 éve fiatal zenészként minden szombaton megcsaltam az éppen aktuális ágymelegítőmet. A feleségemet 25 éve ismerem, azóta rólam mintzhatják meg a hűség szobrát. Ez akkor hogy van, utsó?
szept. 11. 23:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem mindenki csal meg, hanem az utolsó kettő tette meg. A hűtlenség szerintem olyan dolog ami vagy benne van az emberben, vagy nincs. Aki egyszer megtette, az olyan "alkat" aki képes erre, ezért van az hogy többször is megteszi. Fiatalként pedig a legtöbb emberben benne van, mert kíváncsi, és még nem alakult ki egy stabil értékrend.
szept. 13. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!