Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a rossz?
A barátom 7 év után megcsalt engem.
Együtt éltünk. Nem szóltam neki hogy tudok a dologról addig, míg nem találtam egy másik albérletet. Miután találtam egyet (1 hét után) aznap amikor ő éppen dolgozott, szó nélkül összecsomagoltam és leléptem.
Tudom milyen ember, tudom hogy nem engedett volna el, ezért léptem le akkor amikor ő nem volt otthon. Az új helyemről írtam neki egy tisztázó SMS-t majd tiltottam mindehinnan.
Most az egész családom engem ítél el, hogy az a szegény fiú mennyire kivan borulva, miért nem adok új esélyt, és én biztos nem is szerettem őt ha így itt hagytam.
Egyébként szerettem őt. De az előző párom is megcsalt, és akkor Megfogadtam, hogy soha többet nem adok senkinek új esélyt ilyen után.
A testvéreid meg az exed ugyanolyan mérgező személyiségek. Legjobb, ha mindtől távol tartod magad.
Exedtől nemcsak a megcsalás, de már önmagában a bezárogatás miatt. Nincs ilyen, hogy rádzárják az ajtót.
" Aki egyszer megcsalt, az többször is megcsalna, ha esélye lenne rá."
Te szobatiszta vagy, egyeske? Vagy változtál, fejlődtél az elmúlt években? És azt hiszed, erre csak te vagy/voltál képes? MINDENKI változik.
Kérdező, ha mindenki megcsal, valamit nem jól csinálsz. A hűség ugyanis nem tulajdonság,hanem állapot, amit én tartok ébren a páromban, és amit ő tart ébren bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!