Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz lennék?
Figyelt kérdés
Fél évig voltunk együtt volt párommal. Már az elején voltak gondok, de úgy nézett ki 1 hónap után ezek megoldódtak. Aztán exem egyre furább lett. Tudni kell róla akkor már 1 éve munkanélküli volt. Állandóan féltékenykedéseket művelt, folyamatosan ellenőrzött. Mivel távkapcsolatban éltünk, feltettem neki az ajánlatott 4 hónap után jöjjön fel hozzánk, látja hogy hűséges vagyok, és hogy szeretem. Felköltözött, de csak a feszültség volt közöttünk. Én mindennap dolgoztam, sokszor 24 órákat is, ő pedig otthon feküdt, nem akart dolgozni, aztán ha hagytam is neki pénzt hogy bevásároljon, a pénzt fűre költötte, ami miatt folyton veszekedtem vele. Állandóan pakoltam utána, a segge ki volt nyalva, miközben féltékenységi jeleneteket rendezett, mire másfél hónap után közöltem ez nem megy így tovább. Anyagilag, lelkileg teljesen tönkretesz. Igaz, nem egyszer neki ugrottam, dühkitöréseim voltak, sírtam a másfél hónap alatt mindennap. Lelépett, majd 2 hét után állandó fenyegetéseket kaptam, és hogy én mennyire egy megbízhatatlan személy vagyok, mert a kapcsolat alatt muszáj voltam üzeneteket törölni, mivel már a kollegáimmal nem beszélhettem. Mai napig keres, hogy én keressek fel egy pszichológust a dühkitöréseim miatt, mire közöltem vele, hogy azt az énemet ő váltotta ki, ő bántott, terrorizált lelkileg, illetve ha nem találkozok vele, fenyeget, és zaklat. Teljes mértékben fel akarom hagyni vele a kommunikációt is, legbelül érzem hogy én a 100%ot képes voltam adni, és mégis most ő hord el mindenféle rossznak.2019. okt. 28. 05:23
1/8 A kérdező kommentje:
23 éves lány vagyok.
2019. okt. 28. 05:23
2/8 Noren1989 válasza:
Hàtömmm...érdekes sztori.
Igazàból sok teendőd nincs, csak bannolni mindenhol.
Remélem belàttad hibàid, tanulsz belőlük.
3/8 anonim válasza:
Nem dolgozik, féltékenykedik, ez kamu sztori. Reggel van, találjatok már ki jobbat. Erőltesd meg magad légyszi. Egy nő se jön össze munkanélküli patkánnyal. Vagy akkor én keresgéltem biztos rossz helyen.
4/8 anonim válasza:
Én csak azt nem tudom, hogy némely lányok hogy képesek ilyen szemetet összeszedni.. de tényleg..
6/8 anonim válasza:
MUNKANÉLKÜLI hapsival csak akkor jön össze nő, de akkor is csak ideig-óráig, ha jobban néz ki mint egy olasz csődör. Amúgy esélytelen a dolog és kamuszagú.
7/8 anonim válasza:
az exed volt egy majom, jo, hogy kiraktad. onbizalom rombolo drogfuggo majom.
8/8 anonim válasza:
Nem rossz vagy te, csak hülye. Máskor okosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!