Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ennyire rossz lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire rossz lennék?

Figyelt kérdés
Fél évig voltunk együtt volt párommal. Már az elején voltak gondok, de úgy nézett ki 1 hónap után ezek megoldódtak. Aztán exem egyre furább lett. Tudni kell róla akkor már 1 éve munkanélküli volt. Állandóan féltékenykedéseket művelt, folyamatosan ellenőrzött. Mivel távkapcsolatban éltünk, feltettem neki az ajánlatott 4 hónap után jöjjön fel hozzánk, látja hogy hűséges vagyok, és hogy szeretem. Felköltözött, de csak a feszültség volt közöttünk. Én mindennap dolgoztam, sokszor 24 órákat is, ő pedig otthon feküdt, nem akart dolgozni, aztán ha hagytam is neki pénzt hogy bevásároljon, a pénzt fűre költötte, ami miatt folyton veszekedtem vele. Állandóan pakoltam utána, a segge ki volt nyalva, miközben féltékenységi jeleneteket rendezett, mire másfél hónap után közöltem ez nem megy így tovább. Anyagilag, lelkileg teljesen tönkretesz. Igaz, nem egyszer neki ugrottam, dühkitöréseim voltak, sírtam a másfél hónap alatt mindennap. Lelépett, majd 2 hét után állandó fenyegetéseket kaptam, és hogy én mennyire egy megbízhatatlan személy vagyok, mert a kapcsolat alatt muszáj voltam üzeneteket törölni, mivel már a kollegáimmal nem beszélhettem. Mai napig keres, hogy én keressek fel egy pszichológust a dühkitöréseim miatt, mire közöltem vele, hogy azt az énemet ő váltotta ki, ő bántott, terrorizált lelkileg, illetve ha nem találkozok vele, fenyeget, és zaklat. Teljes mértékben fel akarom hagyni vele a kommunikációt is, legbelül érzem hogy én a 100%ot képes voltam adni, és mégis most ő hord el mindenféle rossznak.
2019. okt. 28. 05:23
 1/8 A kérdező kommentje:
23 éves lány vagyok.
2019. okt. 28. 05:23
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hàtömmm...érdekes sztori.

Igazàból sok teendőd nincs, csak bannolni mindenhol.

Remélem belàttad hibàid, tanulsz belőlük.

2019. okt. 28. 05:27
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Nem dolgozik, féltékenykedik, ez kamu sztori. Reggel van, találjatok már ki jobbat. Erőltesd meg magad légyszi. Egy nő se jön össze munkanélküli patkánnyal. Vagy akkor én keresgéltem biztos rossz helyen.
2019. okt. 28. 06:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem tudom, hogy némely lányok hogy képesek ilyen szemetet összeszedni.. de tényleg..
2019. okt. 28. 07:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy mazo vagy
2019. okt. 28. 07:17
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
MUNKANÉLKÜLI hapsival csak akkor jön össze nő, de akkor is csak ideig-óráig, ha jobban néz ki mint egy olasz csődör. Amúgy esélytelen a dolog és kamuszagú.
2019. okt. 28. 07:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
az exed volt egy majom, jo, hogy kiraktad. onbizalom rombolo drogfuggo majom.
2019. okt. 28. 08:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz vagy te, csak hülye. Máskor okosabb leszel.
2019. okt. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!