Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én lennék a rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a rossz?

Figyelt kérdés

A barátom 7 év után megcsalt engem.

Együtt éltünk. Nem szóltam neki hogy tudok a dologról addig, míg nem találtam egy másik albérletet. Miután találtam egyet (1 hét után) aznap amikor ő éppen dolgozott, szó nélkül összecsomagoltam és leléptem.

Tudom milyen ember, tudom hogy nem engedett volna el, ezért léptem le akkor amikor ő nem volt otthon. Az új helyemről írtam neki egy tisztázó SMS-t majd tiltottam mindehinnan.

Most az egész családom engem ítél el, hogy az a szegény fiú mennyire kivan borulva, miért nem adok új esélyt, és én biztos nem is szerettem őt ha így itt hagytam.

Egyébként szerettem őt. De az előző párom is megcsalt, és akkor Megfogadtam, hogy soha többet nem adok senkinek új esélyt ilyen után.

szept. 10. 18:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem, teljesen érthető módon jártál el. Aki egyszer megcsalt, az többször is megcsalna, ha esélye lenne rá.
szept. 10. 18:21
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Minden helyzet és mindenki személyisége más lehet - de te tudod, hogyan érzed jónak. Dönts a legjobb belátásod szerint!
szept. 10. 18:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a rossz? Ez egy tök jogos, logikus döntés, még ha több helyen érzelmi alapja is van. Szerintem jól tetted.
szept. 10. 18:35
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Egyrészt mond meg mindenkinek, hogy tartsák tiszteletben a döntésed, te életed, te kapcsolatod volt, te döntöttél. Másrészt, én beszéltem volna vele mielőtt elmegyek. Persze ettől neked nem kell így tenned de én így tettem volna. És nem azért, hogy meg tudjuk oldani hanem azért mert egy megcsalás sokszor csak bizonyos problémák kicsúcsosodása. Vagy nem. Ilyen is van. Szóval nekem 7 közös év egy beszélgetést megért volna attól függetlenül, hogy megyek vagy maradok. És nincsen olyan, hogy nem engedett volna el. Megkötöz vagy mi? Ráadásul örökre?..Hisz ha munkába jár akkor úgyis el kell mennie otthonról, nem tud hetekig, évekig melletted állni, hogy ne menj el. Ha nem enged ma akkor elmegyek holnap.

Mondjuk sajnálni nem kell őt, te lettél mwgcsalva.

szept. 10. 18:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól csináltad. Erős vagy, le a kalappal előtted.

A családodról meg megvan a véleményem. Az a szegény fiú nem becsült annyira, hogy hűséges legyen. Hazudott, elárult, egy jellemtelen szrházi. Érdekes a családod erkölcsi nívója.

szept. 10. 19:26
 6/16 A kérdező kommentje:

4

Többször volt hogy egy vita alkalmával elakartam menni. Hihetetlen mit leművelt. Kiabál, akaratos, mondja az igazát míg engem meg sem hall. És igen bezárja az ajtót. Tudom, hogy egyszer úgyis kiszabadultam volna, mert elment Volna egyszer dolgozni, de nemvolt kedvem egy hatalmas cirkuszhoz. Nemvolt lelkierőm hozzá már

szept. 10. 19:26
 7/16 A kérdező kommentje:
#5 aamikor a volt párommal vitatkoztunk, akkor többször volt olyan, hogy a tesóim átmenetek hozzá vígasztalni :D utána itthon megkaptam, hogy minek vagyok úgy megsértődve, szegény tökre magaalatt van...
szept. 10. 19:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem toxikusak kicsit a tesóid?
szept. 10. 19:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a tesóid már régóta "vigasztalgatták" :D
szept. 10. 19:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyunk túl jóba. Ők nagyon kicsapongó életet éltek, én meg nem. Ebből az jött hogy a szüleink velük állandóan veszekedtek, velem meg sose, mert én kB csak suliba mozdultam ki a szobámból annakidején. Ők meg ezt úgy élték meg hogy ez azért van mert engem jobban szeretnek.. Pedig egyáltalán nem érzem így, sőt...
szept. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!