Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítást mennyivel előre illik közölni, ha együtt éltek?
Figyelt kérdés
Szóval miután közlöd hogy szakítani akarsz, akkor rögtön el kell költözni, vagy még együtt kell laknotok egy ideig utána?szept. 10. 07:32
11/18 A kérdező kommentje:
# 10
igen, de én nem tudom megoldani olyan probléma. És más meg nem tudta megoldani.
szept. 10. 08:18
12/18 A kérdező kommentje:
# 10
ez olyan típusú probléma, mintha pl. az egyik fél nem bánna jól a pénzzel vagy link lenne. Csak ő tudja megoldani nem tudja más helyette.A másik fél hiába pótolja ki a pénzt, az nem oldja meg a problémát. Mert a probléma az egyik emberhez szervesen kapcsolódik.
Érted?
szept. 10. 08:24
13/18 anonim válasza:
Oldd meg hogy legyen hova menj aztán szólj.
14/18 anonim válasza:
Legtöbb nő gusztustalan módon szokott lelépni, mikor a pasi nincs otthon gyors elcuccol. Max hagy egy cetlit hogy lelépett, vagy ír egy üzit aztán letilt🤣
15/18 anonim válasza:
Elköltözöl, megtanul bánni a pénzzel. Ennyire egyszerű. Szakítasz, elmész, kipakolsz és kész is a dolog.
16/18 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha mész azonnal. De elkezdhetsz lassan pakolászni, nem feltűnően már el a dolgokat. És mondd meg neki, hogy te így nem tudod folytatni, csak úgy ejtsd el a mondatot, mit reagál, abból már tudni fogod, hogy gyorsan vagy lassan kell költöznöd.
17/18 anonim válasza:
Hat ha többszőri szájtépésre se akar változtatni, akkor tényleg vége. Nyugodtan elköltözhetsz, amikor neked jó
18/18 anonim válasza:
Mindenkinek van hova mennie, ha kiadom valakinek az útját, akkor oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!