Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással vagyok együtt de még mindig az exemre gondolok miért?
Saját bőrömön tapasztaltam, nekem évekig tartott túltenni magam az egyik ilyen kapcsolatomon. Talált mást és amiatt dobott engem. Én annyiban voltam szerencsés ha annak lehet nevezni hogy ez idő alatt nagyjából ráláttam az életére hogyan alakul és sikerült belőle alaposan kiábrándulnom. Nagyon sok hülyeséget csinált teljesen lezüllött, már nem tudom hanyadik váláson van túl, alkoholista, drogos lett, hitelei vannak (másodkézből tudom). Nekem ez segített. Amíg romantikus ábrándokat kergetsz, sose fog elmúlni a fájdalom. Azt hiszed hogy ő a tökéletes de közben meg rég nem illetek össze. Realitás talaján kell nézni a dolgokat. Jó lett volna neked ha együtt maradtok?
Ha nem ábrándulsz ki, akkor viszont csak az idő segít szerintem.
Miért szakítottatok az exel?
Az új kapcsolatod mióta tart?
Kezdd azzal szerintem, hogy akivel együtt vagy most, szépen megmutatod ezt a kérdést, hogy ő is tisztán lásson.
Nem tisztességes más érzéseivel szórakozni. Mi a francnak jöttél össze addig mással, míg betegesen kötődsz az exhez??
Neked hogy esne, ha más azért lenne veled, mert nem lehet az exével?
"de viszont akivel most együtt vagyok őt is nagyon szeretem, de nem vagyok belé szerelmes."
Érdemes lenne önvizsgálatot tartanod. Nem szereted, mivel, ha szeretnéd, akkor eleve nem b_nád át. Másrészt, ha exed lenne az igazi, akkor nem vele kellene lenned? Kinek hazudsz? Hazudsz magadnak, hazudsz ennek a mostani párodnak is.
Mire jó ez?
"Van értelme visszaszerezni Őt?"
Hogy képzeled, hogy visszaszerezheted? Az Igazi - elhagyott? Akkor mitől az igazi?
6-os jót mond, ne verd át az új kapcsolatodat!
"Tudom, hogy az idő minden sebet begyógyít, de ha ő az igazi nem akarom, hogy "begyógyuljon ez a seb". Van értelme visszaszerezni Őt? Ő volt életem szerelme úgy érzem, vagy lehet csak azért gondolom így mert friss a dolog? Tapasztalatok?"
Egy jó tanács: Ne romantizáld a dolgot. Nem volt az igazi. Ha az lett volna, akkor nem szakítotok, hanem még most is együtt lennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!