Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mással vagyok együtt de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással vagyok együtt de még mindig az exemre gondolok miért?

Figyelt kérdés
Nem tudok nélküle élni, hiába vagyok mással, még mindig ő jár az eszembe, ez el fog múlni vagy azért van ez mert Ő volt az igazi? Több lánnyal is voltam azóta, de akkor is csak az exembe vagyok szerelmes még mindig, de viszont akivel most együtt vagyok őt is nagyon szeretem, de nem vagyok belé szerelmes. Mit csináljak? Valaki volt már így? Ez el fog múlni idővel? Tudom, hogy az idő minden sebet begyógyít, de ha ő az igazi nem akarom, hogy "begyógyuljon ez a seb". Van értelme visszaszerezni Őt? Ő volt életem szerelme úgy érzem, vagy lehet csak azért gondolom így mert friss a dolog? Tapasztalatok?

júl. 3. 08:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én szakítottam vele, mert azt hittem, hogy ellaposodott a kapcsolat, és izgalmasabbnak tűnt mással lenni. Úgy éreztem nem szeret már engem eléggé. Tudom szemét dolog, de nagyon bánom, hogy elhagytam, mert mindennap rá gondolok, amikor azt hiszem, hogy végre elfelejtettem, megint előjön. Ő viszont már nem akar velem lenni. Mit csináljak? Sajnos szexfüggő vagyok és a mostani lányt azért nem dobom, mert nem tudok egyedül lenni és hiába nem szeretem jó hogy van valaki aki enyhíti a magányom. Hogy szerezzem vissza az exem vagy mit csináljak?
júl. 6. 05:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Légy egyedül és kiderül. Mással a hátad mögött nem fog menni
júl. 6. 05:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Írták előttem, hogy menj pszichológushoz. Rád fér alaposan és persze szakíts.
júl. 6. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!