Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több év elteltével is,ha rá gondolok össze szorul a szívem?
4 éve vagyunk külön, ő hagyott el egy másik pasiért amit sokáig tagadott,és játszott velem egy évig amikor kiderült,hogy van valakije azonnal kidobta a srácot és vissza jött hozzám.
Együtt voltunk két hónapig, majd én szakítottam vele mert gyanús volt, ő ellenőrizgetett engem de én ha bármit kérdeztem ami gyanúsnam tűnt fennhangon válaszolt.
Összejöttem egy lánnyal akivel azt hittem minden tökéletes, de belül mélyen éreztem még mindig az exem választanám hiába szakítottam vele.
Akárhányszor eszembe jut, felhozza valaki, meglátom facebookon (ismerősnek ajánlásban) vagy bármi ami rá emlékeztet (helyszín, program, stb) összeszorul a szívem.
1napig minimum magamba fordulok.
Ez sose fog elmulni?
4 éve vagyunk külön 5evet voltunk együtt.
28 éves vagyok
Én pont így vagyok, mint te kérdező. A szitunk is hasonló, mint a tiétek, az én barátnőmnek is volt még egy hapsija melettem, ő is lebukott.
Ennek már 20 éve😂. A mai napig nézegetem a facebookon, pedig már családom van.
Meg kell hagyni, gyönyörű asszony lett belőle.
az 1 válaszolónak igaza van.
Amíg nem találsz olyan partnert aki hasonló reakciót vált ki belőled addig a rabja leszel az emlékeidnek. Nekem is volt hasonló kapcsolatom, nagyon nehezen találtam utána megfelelő partnert, magasra tette a lécet.
persze a mai fejemmel messziről elkerülném, mert annyira szerelmes voltam belé és végtelenül naiv, hogy ki is használta rendesen.
Kísértetiesen hasonlít a történeted valakiére, akivel decemberben beszéltem egy pár napot, majd azt mondtam, hogy nem szeretném folytatni a beszélgetést. Egyszerűen azt éreztem rajta, hogy nem igazán tudja elengedni a múltat és a lánnyal kapcsolatos csalódását. Legszívesebben mélyebben elmagyaráztam volna neki, hogy mindegy, hogy harmadik fél vagy mi miatt szakítottak. A lány 20 éves volt, ő pedig 24. Az emberek többsége azért 2-3-5 év után szakítani szokott élete első nagy szerelmével, tisztelet a kivételnek, de én mindenhol ezt látom többnyire.
Úgyhogy akármennyire is fáj, az a kapcsolatod nem működött. A konkrét okaid is megvannak. Visszacsinálni nem lehet, a gyász sem tarthat örökké, van hogy egy párkapcsolat meggyászolásához is pszichológus kell, mert szerintem nem igazán állapot ez így, 28 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!