Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit lehet abban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit lehet abban az esetben csinálni ha a "kedves" ex majd egy évvel szakítás után még azt hazudja, együtt vagyunk, kinn vannak a képeink,amiket nem hajlandó leszedni, meg kiirva hogy velem van kapcsolatba?

Figyelt kérdés
aug. 15. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Elgondolkodnék azon, hogy egy év után miért stalkolom az exemet, ahelyett, hogy továbbléptem volna. Felőlem bármit is kirakhatna az exem, nem érdekelne, mert eszembe sem jutna nézkedni az instáját.
aug. 15. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1#, honnan tudod, hogy nézegeti, és esetleg nem egy ismerőse hívta fel a figyelmét a dologra?
aug. 15. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
2# ugyanaz az eset. Kit érdekel mit posztol egy ex 1év után.
aug. 15. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Semmit. Mit kéne?
aug. 16. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Hidegen hagyna.
aug. 16. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebbol könnyen kelthetné rosszhírem is hogy ö a szrrelmes korrekt én meg a r.banc aki csalja pasizik, a külsősöket meg minden érdekli csak az igazság nem.

Nekem volt olyan exem aki a saját anyját de az én szüleimet is képes volt ellenem forditani hogy megjátszotta hogy ő a rendes hű korrekt én meg a szutyok kva akit kidob.(a valoság meg merőben más volt)

Ilyeneknek az összes haverja es bárki is engem néz le. Azttán az meg terjed.

aug. 16. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez rossz hatással lehet az új kapcsolatra. Barátok, ismerősök látják, és egy "jóakaró" megsúgja az új partnernek.
aug. 16. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
7 őszintének kell lenni...
aug. 16. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!