Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet abban az esetben csinálni ha a "kedves" ex majd egy évvel szakítás után még azt hazudja, együtt vagyunk, kinn vannak a képeink,amiket nem hajlandó leszedni, meg kiirva hogy velem van kapcsolatba?
Figyelt kérdés
aug. 15. 22:26
1/8 anonim válasza:
Elgondolkodnék azon, hogy egy év után miért stalkolom az exemet, ahelyett, hogy továbbléptem volna. Felőlem bármit is kirakhatna az exem, nem érdekelne, mert eszembe sem jutna nézkedni az instáját.
2/8 anonim válasza:
1#, honnan tudod, hogy nézegeti, és esetleg nem egy ismerőse hívta fel a figyelmét a dologra?
3/8 anonim válasza:
2# ugyanaz az eset. Kit érdekel mit posztol egy ex 1év után.
6/8 anonim válasza:
Hát ebbol könnyen kelthetné rosszhírem is hogy ö a szrrelmes korrekt én meg a r.banc aki csalja pasizik, a külsősöket meg minden érdekli csak az igazság nem.
Nekem volt olyan exem aki a saját anyját de az én szüleimet is képes volt ellenem forditani hogy megjátszotta hogy ő a rendes hű korrekt én meg a szutyok kva akit kidob.(a valoság meg merőben más volt)
Ilyeneknek az összes haverja es bárki is engem néz le. Azttán az meg terjed.
7/8 anonim válasza:
Ez rossz hatással lehet az új kapcsolatra. Barátok, ismerősök látják, és egy "jóakaró" megsúgja az új partnernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!