Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy úgy szakítottál hogy borzasztóan szomorú voltál miatta, és egy részed maradt volna? Végül hogy vetted rá magad a szakításra és mennyire lettél hamar túl rajta?
Keresett utána a másik fél? Hogyan reagáltál?
Nagyon régóta húzódik ez a problémám. Az eszemmel tudom, hogy ezer éve nem szabadna együtt lennünk, de a szívem fáj, és nehezen veszem rá magam erre.
Egyik ilyen kapcsolatomban inkább megvártam mig a másik lép le.
Másik ilyen kapcsolatbol kimentett másik pasi.
Tiszta fejjel le kell ülni ês átgondolni, hogy mi értelme van annak, hogy többet vesz el a kapcsolat, mint ad. Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Nem kell tőle félni. Mocskosul fáj elengedni valakit, de hosszútávon mêg jobnan fájnak az elvesztegetett évek. Erre gondolj.
Nekem kb 8 hónapig tartott a kínszenvedés, minden nap sírtam, nem bírtam aludni, híztam-fogytam. Mellette még próbált is az exem manipulálni, a gyerekünkkel zsarolni.
Magam mögött hagytam mindent, ami vele kapcsolatos. Teljesen új, tiszta lappal kezdtem el az életemet (illetve kezdtük, a lányommal). Hidd el, hogy a viharfelhők felett is süt a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!