Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jogtalan / igazságtalan volt amiért szakítottam? Többi lent
Próbálom röviden és tömören. Igazából ez a dolog volt az ami féltette az i -re a pontot. Január óta nem vagyok túl jól lelkileg , depressziós lettem és nem tudtam miért aztán beugrott az emlék mikor kis óvodás voltam anyám egyik szeretője molesztált megkérdeztem anyámat és igen tényleg így történt. Teljesen magamba zuhantam .
Elmondtam a páromnak és annyi volt a reakciója,h megerdemlem ,h szarul érezem magam mert ő megmondta ,h ne turkaljak a múltamban.
Nagyon rosszul esett ,hogy így reagálta le . Próbáltam elmondani neki,h tőle nem ezt vártam erre csak annyit kérdezett ,hogy ennyire baj ,h elmondta a véleményét?
Úgy éreztem ,hogy ha most nem támogat lelkileg akkor később se fog .
Nagyon szeretem de ilyen "társ" mellett úgy éreztem jobb egyedül.
Tényleg igazságtalan voltam?
2 hete szakítottam azóta teper és próbálkozik,h ő szerét és velem akar lenni de kételkedem ...
24/L
Ahhoz, hogy támogassunk egy másik embert nem feltétlenül szükséges egyetértenünk vele. Azt kellett volna megkérdezned a párodtól, "hogy oké, értem, hogy ezt gondolod, de nem segítenél ezen túllendülni ?" Ha a válasz nemleges, vagy azt látod, hogy inkább hátráltat, mint segít akkor persze, ott kell hagyni a saját érdekedben. A beszélgetés részleteit köztetek nem ismerem, de előfordulhat, hogy elhamarkodtad a döntésed, annak jogosságától függetlenül.
30/f
Tessék már elfelejteni, hogy van "nem jogos" szakítás!
Nem kell se "jogos" indok, se a másik beleegyezése, se a gyk válaszolók áldása egy szakításhoz. Ha te úgy érzed, hogy ezek után nem tudod/akarod folytatni a kapcsolatot, akkor szakítani kell. Ennyi.
Ettől még rosszul fogod érezni magad, mert fájdalmat okoztál a másiknak, a te érzéseit se múlnak el fél perc alatt. De ez se változik attól, ha "jogos".
Egy kapcsolathoz két ember kell. Ha az egyik ki akar lépni, akkor jogos a szakítás. Külön indoklás szükségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!