Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igazságtalan ha egy nőnek van párja es emiatt nem akar ismerkedni? 21/F

Figyelt kérdés

Sziasztok eloszor is leszogeznem, hogy nem vagyok retardalt. Tudom, hogy ha valaki kapcsolatban van akkor nyilvan nem fog randira jarni masokkal. De most megis kiveteles helyzetben erzem magam es ugy is erzem, hogy ez egyszeruen nincs rendben. Az emberi kapcsolatrendszerek ezen resze valahogy nem mukodik jol. Persze szep illuzio, hogy valaki orokke var az igazira nyilvan ez teljesen abszurd de ha manapsag az emberek kevesebb parkapcsolatot alakitananak ki es kepesek lennenek eveket eltolteni egyedul akkor ... na mindegy. Lenyegtelen most ez inkabb vazolom a helyzetet:

Van egy lany meg vagyok en. Teljesen oda vagyok erte, szerelmes vagyok bele tetotol talpig. Ugy erzem eddig mindenkiben csak Ot kerestem. Voltam mar parszor szerelmes de mindig tudtam realisan nezni a dolgokat, hogy milyen tulajdonsagok ellenere szeretek valakit. Itt csak szimplan azt erzem o a nekem valo. Tokeletesen hozzam illo lany. Tudjatok en is tetszek neki. Latom rajta, erzem rajta ahogyan beszel velem ahogy ram nez. Es orakon at szoktunk beszelgetni es setallgatni a varosba, kb befejezzuk egymas mondatat. Az erdeklodesi korunk is ugyan az, aprobb kulonbsgek vannak csak kozottunk de ez betudhato annak, hogy o fiatalabb nalam par evvel.

Viszont van pasija. Nalam idosebb, lattam mar parszor a tagot sot egyszer veletlenul meg par szot valtottam is vele akkor meg nem tudtam ki o. Atlagos pasas amolyan legyen pasim mert az mindig kell kategoria legalabbis szerintem. En elhiszem hogy van benne vonzo tulajdonsag lehet meg egesz ertelmes is. De nyilvan ha valakirol latsz kepeket vagy megnezed a kozossegi oldalat ott a kommenteket stb azert le lehet szurni egy bizonyos szinten, hogy milyen az illeto. Meg az is furcsa, hogy nincsenek kozos kepeik pedig a lany nagyon posztolgatos.

Feltekeny vagyok? Persze. Mert vele van es nem velem. Es azert nem velem van mert vele van. Nem tul bonyolult. Ha o nem lenne szerintem mi mar egyutt lennenk. Igy viszont neha ugy erzem nincs rememy. Szerintem ezt a ferfit is szereti (biztosan nem szerelembol) megszokta mar, jol elvannak stb. De en kizartnak tartom, hogy annyit lasson bele ebbe a lanyban es ugy erezzen iranta mint en. Ugy erzem nekem kellene vele lennem, es szerintem ez mar az O fejeben is megfordult. Egyszeruen annyira osszeillunk. Nem akarok en rosszat senkinek, de nem alaptalanul allitom hogy szerintem velem boldogabb lenne, sot ez biztos. Elolegezzetek meg nekem a bizalmat, hogy elhiszitek hogy mi tenyleg nagyon "egymasra talaltunk". Most ismerosok/baratok vagyunk es tudja o hogy nem kozombos nekem. Nem fakadtam ki elotte vagy nyomultam semmi ilyesmi de sosem lepleztem, hogy mit gondolok rola viszont sokat gondolkodok mit kellene tennem. Bevallani az erzeseimet? Elmondani neki, hogy csak Ot akarom? Es hogy nem erdekel ha van baratja mert mi ugy is egyutt leszunk valahogy?

Nem akarom elijeszteni vagy hogy ne talalkozzon velem tobbet mert neki baratja van... Nem aradozik a sracrol nem is beszel rola szinte soha. Nem ertem ezt az egeszet, mire jo neki ez a kapcsolat? Nem tudom mit tegyek.

2017. márc. 5. 15:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan bonyolult dolog szakitani plane ha nem szerelmes az ember. Tehat eleg egyszeru a szituacio. A csaj a pasijaval akar lenni, te meg jo haver vagy. Ennyi. Az egesz maszlag amit leirtal csak vagyakozas es almodozas, leragadtal ennel a csajnal ahelyett, hogy szingli lanyokkal ismerkednel. En sem szoktam a baratomrol aradozni masoknak, boven eleg, hogy mi tudjuk, hogy szeretjuk egymast.
2017. márc. 5. 15:20
 2/24 A kérdező kommentje:
Semmikepp sem csak haverok vagyunk. De ezt irtam is, persze az erzelmeimet is leirtam melle de mindenek vagyunk csak haverok nem. Velem teljesen mas mint a tobbi emberrel, fiu barataival.
2017. márc. 5. 15:23
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

A lánynak biztos van valami oka, hogy éppen ezt az embert szereti/szerelmes belé - még ha szerinted nem is vonzó (elvégre nem a te párod).

Csak megszokásból garantáltan nem maradna vele, ha te "ott vagy tartalékban", ez is mutatja, hogy neki ö a szerelme, te meg a haver/barát vagy. Veled azért ilyen nyílt, mert nem férfiként tekint rád, hanem haverként.

Ha vallomást teszel neki, akkor a barátságotok IS véget ér.

25/N

2017. márc. 5. 15:39
 4/24 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem fog egybol szakitani a barátjával csak mert megismert valakit. Latom nem ertitek
2017. márc. 5. 15:46
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
TE nem fogod fel, hogy a nö foglalt, és attól, hogy neked enm áradozik a párjáról, még nyugodtan lehet (söt valószínüleg így is van) a világ legnagyobb szerelme köztük.
2017. márc. 5. 15:51
 6/24 A kérdező kommentje:

Persze biztosan a "vilag legnagyobb szerelme" van kozottuk. Igaz, hogy ti egy masodpercre nem beszeltetek a csajjal de mondjatok mar meg legyszives hogy koztunk aztan semmi nincsen o viszont halalosan szerelmes a majdnem 10 evvel idosebb normalisan fel sem vallalt parjaba.

Tok felesleges volt kiirni a kerdest mert mindenre valaszoltok csak a lenyegre nem, hogy en most mit csinaljak, de toletek nem is kell inkabb tanacs.

2017. márc. 5. 15:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Verd ki magadnak és felejtsd el a pitsát.

Már-már életszerűtlenül tökéletes. Nyilván minden vágyadat rá vetíted ki.

A felvállalás meg... aki teleposztolja a fb-t, arról azt mondják, fake, aki nem, az is. Mindenbe bele tudod magyarázni, amit hinni szeretnél.

2017. márc. 5. 16:03
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lenne igazságtalan?! A világ legtermészetesebb dolga, ha egy foglalt nő/férfi nem ismerkedik másokkal.

Saját tapasztalatból mondom, hogy nem éri meg. Én nőként totál átlátom a helyzetet, mert nekem is van pasim, szerelmes vagyok. Van egy ismerősöm akivel pár hónapja beszélek. Ő bevallotta nekem hogy nagyon tetszek neki, de én nem tudok ezzel mit kezdeni. Csak barátként tekintek rá, mert másé a szívem. Én sem szoktam neki a pasimról áradozni, mièrt is tenném?! Valószínűleg a te szerelmed is így van ezzel. Csak barátok lehettek, mert neki van pasija. Ezt elkell fogadnod. Ezzel a dumával viszont semmiképp ne gyere neki, hogy nem érdekel téged hogy van barátja mert úgyis együtt lesztek, mert nem biztos hogy tetszene neki. Pláne, ha nem akar tőled semmi komolyabbat. Inkább keress egy olyat lànyt, aki szingli. Sose jó olyannal kezdeni, akinek van valakije.

2017. márc. 5. 16:06
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok, időközben látom írtál kommentet.

Az, hogy mennyi év van köztük nem lényeges. És nem kell durcizni a kommentelőkre, ők csak próbálnak épp ésszel válaszolni. Nem tudom mit is vársz, milyen tanácsot adjanak? Hajts rá egy olyan csajra akinek van valakije?! Való igaz, nem ismerjük a lànyt, de ha annyira nem jó a kapcsolata akkor minek lenne együtt valakivel?! Próbàld meg picit másképp látni a helyzetet, igaz, szerelmesen ezt nehéz. De talán egyszerűbb lenne őt megkérdezni...

2017. márc. 5. 16:12
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazságtalan. Nem akar tőled semmit, ez van. Nem kell az embernek folyton a párjáról áradozni, telecseszni a facet közös képekkel ahhoz, hogy szeressék egymást.

A csávó szerinted nem helyes, a lánynak meg lehet hogy egy megtestesült félisten.

Rápörögtél a lányra, kivetíted rá az összes fantáziád és most arról álmodozol, hogy majd megszökteted fehérlovon és ott hagyja a képek alapján nem túl jól kinéző idősebb pasiját.

A kérdésből senkiről nem derül ki semmi, a pasasról sem tudsz semmit, gőzöd sincs milyen pozitív értékei vannak amik vonzóak a lány számára, gondolom a kapcsolatukat sem ismered töviről hegyire.

Egyébként voltam a lány helyzetében. Annyira bele voltam Pistulva a barátomba, hogy fel sem tűnt, hogy a srác akarhat tőlem valamit. Végül bepróbálkozott, baromi kellemetlen volt, köszöntem a lehetőséget nem kértem belőle és megszakítottam vele a kapcsolatot.

2017. márc. 5. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!