Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igazságtalan ha egy nőnek van párja es emiatt nem akar ismerkedni? 21/F

Figyelt kérdés

Sziasztok eloszor is leszogeznem, hogy nem vagyok retardalt. Tudom, hogy ha valaki kapcsolatban van akkor nyilvan nem fog randira jarni masokkal. De most megis kiveteles helyzetben erzem magam es ugy is erzem, hogy ez egyszeruen nincs rendben. Az emberi kapcsolatrendszerek ezen resze valahogy nem mukodik jol. Persze szep illuzio, hogy valaki orokke var az igazira nyilvan ez teljesen abszurd de ha manapsag az emberek kevesebb parkapcsolatot alakitananak ki es kepesek lennenek eveket eltolteni egyedul akkor ... na mindegy. Lenyegtelen most ez inkabb vazolom a helyzetet:

Van egy lany meg vagyok en. Teljesen oda vagyok erte, szerelmes vagyok bele tetotol talpig. Ugy erzem eddig mindenkiben csak Ot kerestem. Voltam mar parszor szerelmes de mindig tudtam realisan nezni a dolgokat, hogy milyen tulajdonsagok ellenere szeretek valakit. Itt csak szimplan azt erzem o a nekem valo. Tokeletesen hozzam illo lany. Tudjatok en is tetszek neki. Latom rajta, erzem rajta ahogyan beszel velem ahogy ram nez. Es orakon at szoktunk beszelgetni es setallgatni a varosba, kb befejezzuk egymas mondatat. Az erdeklodesi korunk is ugyan az, aprobb kulonbsgek vannak csak kozottunk de ez betudhato annak, hogy o fiatalabb nalam par evvel.

Viszont van pasija. Nalam idosebb, lattam mar parszor a tagot sot egyszer veletlenul meg par szot valtottam is vele akkor meg nem tudtam ki o. Atlagos pasas amolyan legyen pasim mert az mindig kell kategoria legalabbis szerintem. En elhiszem hogy van benne vonzo tulajdonsag lehet meg egesz ertelmes is. De nyilvan ha valakirol latsz kepeket vagy megnezed a kozossegi oldalat ott a kommenteket stb azert le lehet szurni egy bizonyos szinten, hogy milyen az illeto. Meg az is furcsa, hogy nincsenek kozos kepeik pedig a lany nagyon posztolgatos.

Feltekeny vagyok? Persze. Mert vele van es nem velem. Es azert nem velem van mert vele van. Nem tul bonyolult. Ha o nem lenne szerintem mi mar egyutt lennenk. Igy viszont neha ugy erzem nincs rememy. Szerintem ezt a ferfit is szereti (biztosan nem szerelembol) megszokta mar, jol elvannak stb. De en kizartnak tartom, hogy annyit lasson bele ebbe a lanyban es ugy erezzen iranta mint en. Ugy erzem nekem kellene vele lennem, es szerintem ez mar az O fejeben is megfordult. Egyszeruen annyira osszeillunk. Nem akarok en rosszat senkinek, de nem alaptalanul allitom hogy szerintem velem boldogabb lenne, sot ez biztos. Elolegezzetek meg nekem a bizalmat, hogy elhiszitek hogy mi tenyleg nagyon "egymasra talaltunk". Most ismerosok/baratok vagyunk es tudja o hogy nem kozombos nekem. Nem fakadtam ki elotte vagy nyomultam semmi ilyesmi de sosem lepleztem, hogy mit gondolok rola viszont sokat gondolkodok mit kellene tennem. Bevallani az erzeseimet? Elmondani neki, hogy csak Ot akarom? Es hogy nem erdekel ha van baratja mert mi ugy is egyutt leszunk valahogy?

Nem akarom elijeszteni vagy hogy ne talalkozzon velem tobbet mert neki baratja van... Nem aradozik a sracrol nem is beszel rola szinte soha. Nem ertem ezt az egeszet, mire jo neki ez a kapcsolat? Nem tudom mit tegyek.

2017. márc. 5. 15:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Persze biztosan a "vilag legnagyobb szerelme" van kozottuk."

És honnan szeded, hogy érted jobban oda lenne?

Már kiírtad ezt a kérdést,

Fogd már fel, hogy foglalt.

Minek kéne áradoznia a srácról? Én sem szoktam másoknak.

2017. márc. 5. 16:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Két éves, boldog kapcsolatom van, szinte soha semmit nem raktam ki magunkról, mert egyszerűen nem ott élem a magánéletem pedig én is "posztolgatós" vagyok. A páromra sokan mondják h ronda. Számomra ő a világ leghelyesebb férfija.

Kicsit vedd le a rózsaszín szemüveget és gondolkodj reálisan. A mondandódnak a 90%-a csak egy halvány sejtés a részedről. Honnan tudod h nem boldogok, honnan tudod milyen a srác, egyáltalán mit tudsz a kapcsolatukról? Szerintem túlidealizáltad a csajt.

Valld be neki, utána úgyis minden tiszázódik. Ha nem vette észre mit akarsz, leráz, ha meg bejössz neki akkor szakítson és kész.

2017. márc. 5. 18:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Es kedves utolso honnan tudod hogy massal nem lennek annyira vagy meg akar jobban boldog? Lehet eleted szerelmet mar elhajtottad mert neked "baratod van". Olyan aki kulsore is vonzo lenne legalabb es mernel felrakni rola kepet is sot buszken vallalnad. Most nem bantasbol irom ezeket csak ti sem vagytok valami toleransak velem szemben.

Hiszen HONNAN tudjatok annyira biztosan azt hogy attol hogy ti a munkahelyrol, iskolabol, ismeretsegi korbol (ami szinten nem egy millios szam) valasztottatok valakit akkor o mar az igaz mert jofej meg kedves?

Es ha valami 1000x jobban szeretne titetek? Csak eselyt sem adtok.

Nembaj majd ha 40 ev mulva is egyutt lesztek majd akkor bocsanatot fogok kerni, de szerintem attol hogy valaki kapcsolatban van meg nem kellene elkonyvelnie hogy na en soha tobbe senkinek nem adok eselyt.

2017. márc. 5. 18:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Kb 20 szot elirtam bocsi, remelem legalabb ertheto amit mondani szeretnek.
2017. márc. 5. 18:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a gondolatmenetedet. Nem adok másnak esélyt mert 100%-ban boldog vagyok a párommal és még eszembe se jutott hogy más kelljen nekem. Ezt hívják szerelemnek. És sok más pár is így van vele, nem mindenki csak azért van kapcsolatban mert nincs ló, jó a szamár is.

Ezt írtam, hogy mondd el neki, ha a csaj nem boldog a mostani pasijával, akkor lehet összejön veled. Ha meg boldog vele, akkor legalább ezt tisztázzátok. Nem egyszerűbb így?

2017. márc. 5. 18:36
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Agyatlan barom...a csaj foglalt. Pont. Mi a kerdes?

Jah, nem teszek ki kozos kepet, mert megkert ra, de a statuszomban szerepel. Agyhalal, ahigy levezeted magadnak, h akkor az o kapcsolatuk biztos nem igazi meg xar.

2017. márc. 5. 19:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva, én eleve kapcsolatban sem lennék valakivel, akivel csak beérem. Ha időközben ábrándulok ki, szakítok akkor is, ha nincs más a képben. Akivel egyformák vagyunk, az jó barát lenne, de párkapcsolatra inkább olyasvalaki kell, aki kiegészít. Ha el is hiszem, hogy a lány van olyan tisztességtelen, hogy hitegesse a barátját, miközben utána epekedik, és olyan buta, tehetetlen, hogy ne csináljon semmit, ha a vonzalom kölcsönös köztetek, azt akkor is kétlem, hogy a kapcsolata akarata ellenére tartja fogva. Együtt maradni valakivel egy döntés, aminek oka van.
2017. márc. 5. 20:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

És melletted is ismerkedjen, hátha az új srác lesz mégis az igazi?

Ha látná miket írsz ide, biztos, hogy soha többet nem állna veled szóba.

"mert mi ugy is egyutt leszunk valahogy? "

Agresszív tolakodó vagy. És ostoba is.

2017. márc. 5. 20:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem például férjem és gyerekem is van, és se a férjemmel nincs fenn közös kép a facebookon, se a gyeremről nincs fenn egy se. Sőt a kapcsolati státusz sincs kitöltve. Nem azért, mert nem vállalom fel őket, hanem mert nem akarom, hogy a facebookról tudja meg ezeket a dolgokat bárki is. Akikkel találkozom, nekik elmondom élőben, akikkel meg 15 éve nem találkoztam, nekik nem kell tudniuk.

Amúgy nem tudom, hogyan képzeled ezt az esélyadást tőle. Találkozgat veled, beszélget veled. Ez épp elég esély, nem? Te sem vallottál szerelmet neki, mit kellene tennie? Szakítson a barátjával és boruljon a nyakadba, hogy hátha kell neked?

És azt ne mondd, hogy észrevehette, hogy nem közömbös neked. Nem veszi észre. Ugyanis ha én kapcsolatban vagyok, és egy férfi ismerősömmel az elején közlöm ezt a tényt, és ő rábólint, hogy oké, akkor azután minden kedvességét, bókját, dicséretét csak baráti megnyilvánulásnak veszem. Ugyanis józan ésszel azt feltételezem, hogy nem hajt foglalt nőre, ergo barátkozik csak.

Ezért ebben a helyzetben az egyetlen amit tehetsz, hogy korrekt módon szerelmet vallasz, és megkéred, hogy fontolja meg, nem járna-e inkább veled. Ha tényleg annyira bejössz neki, mint ahogy gondolod, akkor van esélyed, még ha habozik is szakítani, felajánlhatod, hogy vársz rá. Ha ő csak baráti érzéseket táplál irántad, akkor viszont le fog döbbenni és el fog hajtani (viszont ez esetben valószinűleg eleve nem illettetek annyira össze, mint hitted).

2017. márc. 6. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs közös képünk a párommal, és nem szoktam róla áradozni (minek??), mégis úgy érzem, hogy a világ legjobb kapcsolata a miénk, és fülig szerelmes vagyok belé.

Te honnan tudod, hogy összeilletek? Voltatok már együtt párkapcsolatban pár évet komolyabb probléma nélkül?

Nekem is volt már, hogy haverilag valakivel nagyon jól "összeillettünk", rózsaszín cukormáz, egyező érdeklődés, amit akarsz, majd összejöttünk, és totális csőd voltunk párként.

Az, hogy jópofán eldumcsiztok, nem bizonyít semmit.

2017. márc. 6. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!