Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tett velem kivételt?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szakított velem az exem, és annak ellenére hogy még a kapcsolat alatt azt mondta, hogy az összes eddigi exét tiltotta mindenhonnan és törölt mindent kidibta a cuccait stb, nálam messze nem így tett. Sőt még akkoriban egy üzenetváltás során azt is mondta, hogy reméli hogy a jövő még valahogy összehoz minket és hogy szeret. Mégis mit akarnak ezek jelenteni?
A szakítás oka a sok veszekedés volt.
szept. 9. 21:03
1/10 anonim válasza:
Semmit, azt, hogy nem akar megbantani. En is annyiszor de annyiszor hallottam ezt a szoveget, azt megsem jott vissza egyik sem soha (hala az egbek mondjuk).
szept. 9. 21:08
2/10 A kérdező kommentje:
Ennél ő jóval őszintébb, hogy csak nyugtatásképpen mondja, főleg azt hogy szeret. És a másikat is komolyan gondolta.
szept. 9. 21:09
3/10 anonim válasza:
Hát persze hogy szeret, szakítás után általában nem szűnik meg a szeretet, szeretik az emberek egymást. Szerintem pont ezért szakítják meg az emberek a kapcsolatot a másikkal, mert szeretik és nem tudják ezt elviselni, látni a másikat egy ilyen fura szituációban. Szerintem ha veled ezt nem tette meg, akkor lehet, hogy nincsenek benne ilyen heves érzelmek az irányodba.
szept. 9. 21:22
4/10 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk és nincs közöttünk semmilyen kontakt. Mindössze a lehetőséget hagyta nyitva.
szept. 9. 21:23
5/10 anonim válasza:
Jók is ezek a nyitvahagyott ajtók... Így még szerencsére hetekig, hónapokig, évekig lehet ezen agyalni, hogy mire is gondolt a költő.
99% hogy ezek ilyen udvariassági formulák, hogy ne érezze magát szemétnek. Vagy tényleg talonban tart, ha jobb nem lesz nálad, vagy az hogy szexre még jó leszel...
Bocsi.
Szóval szerintem próbálj túllépni ezen. Ha sokat veszekedtetek, akkor ez nem volt egy jó kapcsolat, minek folytatni.
szept. 9. 21:29
6/10 anonim válasza:
Azt jelenti hogy ha alkalomadtán, ha nem akad jobb, akkor vissza akar majd porszívózni és ezt most éld meg kiváltságként. Az ilyet én tiltanám azonnal de te nem fogod megtenni. Vagy trollkodsz, mert nehéz elhinni hogy ilyen ostoba nő létezik.
szept. 9. 21:34
7/10 anonim válasza:
Ha nem sikerül összejönnie senkivel, akkor még jó leszel te is. Ha dobott téged, ne ábrándozz róla. El kell felejteni az ilyet.
szept. 9. 22:08
8/10 anonim válasza:
Persze nyuszi, azert szakitott veled, mert annyira de annyira szeret ♥️
szept. 10. 07:04
9/10 anonim válasza:
Nem kell ezt túlgondolni.
Majd ha lesz a láthatáron másik nő akkor te is kapod a tiltást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!