Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párodnak intim helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak intim helyen lenne gombája, szakítanál vele?

Figyelt kérdés

szept. 5. 10:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Gomba? Ez egy olyan dolog amit még úgy is elkaphatsz ha csak antibiotikumumot szedsz szóval ez egy semmiség egy embernek élete során legjobb esetben is tösször van és még semmit se csinált.
szept. 6. 06:06
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Mi spec úgy jártunk, hogy a párom szedett össze olyan gombát, ami pasiknál tünet mentes, de a nőkön kijön.

Engem kezelt a nőgyógyász majd a párom kezébe nyomtam a leletet és ő is elment a bőr és nemibeteg gondozóhoz. 3 perc múlva kijött a recepttel a kezében.

1-2 hét antibiotikum kúra, nulla szex, kontroll vizsgálat és minden folytatódott ugyanúgy.

Ebben a helyzetben kinek kellett volna szakítania kivel? 😀 Nekem, mert ő fertőzött meg vagy neki, mert nekem van tünetem.

A szakítással a probléma nem múlik el. Egy uszodában is össze lehet szedni.

szept. 8. 07:30
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez miatt dobna a pasid akkor ő a selejtes és nem Te. Mi velünk is megesett, hogy komolyabb gombás fertőzés alakult ki, amihez antibiotikumos kezelés kellet mindkettőnk részéről. De előfordul gyakrabban is, amit Canesten krémmel lehet kezelni(pasi vagyok, van hogy magától elmúlik). A gombásodás annyira természetes, hogy ez miatt kár aggódni. Van hogy az izzadság miatt a mellkasomon keletkezik gombás fertőzés amit vény nélkül kapható kencével eltüntetek. Hiába tusolok rendszeresen kialakul. Függ kinek milyen a bőrflórája.
szept. 9. 11:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!