Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párodnak intim helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak intim helyen lenne gombája, szakítanál vele?

Figyelt kérdés

szept. 5. 10:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért szakítanék? Nem is értem a kérdést.

Menjen el orvoshoz, kezeltesse ki. Ha nekem is van teendőm ezzel kapcsolatban, akkor mondja el.

szept. 5. 10:42
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem
szept. 5. 10:44
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfázik akkor is lehagyod?

Orvoshoz, aztán kezeljék és elmúlik.

szept. 5. 10:44
 4/23 anonim ***** válasza:
51%

Végre jól elhelyezkedtem. Nyugalom, kényelem, pénz, sex. Erre jönne a gomba.

Biztos nem szakítanák vele. Mennénk orvoshoz. Kezeltetnénk magunkat.

szept. 5. 10:45
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, volt többször hüvelygombám a hosszú kapcsolat alatt, hajlamos vagyok rá. Egy normális partner tisztában van vele, hogy nem jelent félrelépést, sem igénytelenséget, és a szexet is ki tudja bírni, amíg tart a kezelés, elmúlnak a tünetek. Én ugyanígy vagyok a másik felé.
szept. 5. 10:53
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom nem tudod ez hogyan működik, javaslom olvass egy kicsit utána a dolognak mitől alakul ez ki.
szept. 5. 11:04
 7/23 A kérdező kommentje:
#6 miért ne tudnám? És mi köze van ahhoz a kérdésnek, hogy hogyan alakul ki?
szept. 5. 11:06
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Az hogy ha épp felborul lent az egyensúly, akkor már kialakult a gomba. Így nem értem a kérdésed, miért dobnád ki? Írnak fel neki kúpot és pár nap alatt elmúlik.
szept. 5. 11:15
 9/23 A kérdező kommentje:

#8 Én nem dobnám ki, de kíváncsi vagyok, mások hogy gondolkodnak.

Egyébként nemcsak pár nap, ha jól tudom, utána még kell 1-2 hét, főleg szex terén, hogy ne fertőzze meg a másikat.

Egyébként meg férfiaknak is lehet intim helyen gombája, nemcsak a nőknek.

szept. 5. 11:37
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 1-2 hétig mellőzni kell a szexet, nehogy visszafertőzze. Csak nem értettem a kérdést, ha valaki önhibáján kívül összeszed egy gombás fertőzést, miért merülne fel bárkiben is hogy kidobja, ha csak nem nagyon fiatal még és tudatlan valaki. De ez ugyanolyan ha valaki összeszed egy pár napos hányás-hasmenéses vírust, akkor sem dobod ki. Mert az is más, ha valaki egy olyan fertőzést szed össze, ami szexuális úton terjed. De hüvely gombánál nem ez a valószínűbb.
szept. 5. 11:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!