Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem Tudom magam még ezen túltenni ??
Akkor leírnám hogy mi történt….
Szóval tavaly decemberbe jöttem ezzel fiúval össze . A beszélgetések és találkozó után azt hittem ah meg találtam a tökéletes férfit.
Annyit tudni kell rólam hogy van egy 6 éves kisfiam 5 evet voltam az apukával és szülés, előtt lelépet
Az a korszak nagyon nehéz volt nekem talpra állni egy gyerekkel. …
2 év után éreztem azt hogy rendben vagyok jött egy másik férfi sajnos nagyon sokat szenvedtem vele is és családjával bántalmaztak lelkileg testileg … vissza a padlóra. Adtam időt magamnak 3 évet.
Aztán jött képe ez fiú amit az előbb le írtam tudott mindenről mondtam nem szeretnék újból csalódni . Mert nem tudom hogyan leszek képessrá újból felállni ebből. Ő mondta hogy nem akar engem bántani családot szeretne. És mindent megtesz azért hogy én boldog Életet éljek Az első talinál nagyon nyomult persze nem engedtem neki 
Most szilveszterkor átjött bemutatkozott a családnak aminek nagyon örültem hogy ilyen komolyan gondolja de már visszatekintve nem …aztán Eltelt Három négy hét aztán jöttek olyanok hogy folyamatosan nyomozott a múltam után ..az ismerőseim után átvizsgálta nekem folyamatosan el kellett mondanom hogy honnan ismerem ?volt olyan akit nem is ismertem ,és elküldte hogy én ezzel biztos voltam ..biztos találkoztam biztos volt valami ..köztünk vagy van köztünk hogy hozzá teszem soha nem adtam ilyenekre okot !!!!!
irogatunk folyamatosan becsmérelt a nőiességemet folyton azzal jött hogy én megcsalom ha nem az akkor mindig mikor találkoztunk mindig átvizsgálta telefonom folyton nézte hogy régen képeket lájkoltam nekem volt egy ilyen korszakom biztos ami alaptalan volt Folyamatosan hívogatott ha nem vettem fel a telefont akkor már csúnyán kell beszélnem k*** vagyok . 
Ha elmentem fürödni és kb. elég sokáig szokott nekem tartani szerintem minden nőnek akkor is folyamatosan hívott felvette anyukám a telefont mondta hogy fürdők nem telt 10 perc akkor is hívott. 25 x is ha kelet pedig kb annyiszor el mondták hogy fürdök
Elmentem a testvéremnél akkor is folyton hívott öt percenként be kellett jelentkeznem hogy én ott vagyok tényleg a testvéremnél vagyok ha elmentem a dohányboltba vagy a boltba akkor akkor is végig hívásban kellett lennem míg haza nem értem volt olyan hogy nem tudtam én a telefont mert le voltam merülve és akkor öt percem van hogy hazaérek mert ha nem akkor mással töltöm az időmet ilyen szo**ás dolgok amit már egyre jobban észrevettem csak elnyomtam hát ha nem vagy bíztam benne hogy lehet azért csinálja mert megcsalták ami kiderült végül hogy nem igaz
volt egy este amikor 5 perc alatt nem tudtam felvenni a telefont hívta apukámat és este 11.00-kor átjött kirángatott a házból akkor is hozta a telefonomat átvizsgálta nem akartam odaadni ekkor  
Ekkor az állam alá vert én hülye továbbra is ..folytattam vele a kapcsolatot .aztán folyamatos veszekedések miatt már a munkatársaim a barátaim is észrevették hogy megvagyok változva már nem vagyok az a vidám lány és sok stressz és a viták ezeket generálta ki belőlem hogy ilyen minden napos szomorú kinézetem nem foglalkoztam …senkivel nem beszélgettem senkivel mert mindig volt bennem valami feszültség amit minden nap megcsinált minden napos vita a minden napos rágalmazása minden napos hülyeségek egy nap átjött szakítani a szüleim előtt azért mert akkor is generált egy vitát amit nem hagytam most neki és mertem vissza szólni
Eltelt három nap keresett én hülye újból adtam neki egy esélyt mert nagyon nemtudom nagyon szerelmes lettem bele igaz elején amit magából adott így meg színész kedve azt hittem olyan ember azt hittem vissza tud változni de a rosszat nem tudom elnyomni eltüntetni hogy ez majd javul így már utó végül tudom átjött a szülők nem akarták hogy kibéküljek vele mert már látták milyen ember anyukám végig hallgatta minden napos veszekedéseket mindig is mondták hogy pszichopata nem jó ember ne foglalkozzak vele vessék véget ennek még lehet ..mert jól nem fog elsülni aztán annyiban maradtunk hogy idejön de jött lakni 
Dehát azt se úgy alakult hogy én képzeltem még rosszabb volt mint mikor ezek a dolgok voltak mindennel belém kötekedett nem szólt hozzám nem foglalkozott a családdal nem ment. Családhoz jött ki a szobából …én mondtam mindig kérdeztük mi lehet a baj már nem szeretsz ?nem akarsz velem “lenni ? haza akarsz-e menni ?folyamatosan az volt a válasza hogy nem ő ilyen ember fogadjam el tetszik tetszik ha nem meg nem
én próbáltam mindent megtenni neki főztem mostam rá kiszolgáltam minden kívánságát lestem lehet ez volt baj ….
csúnyán beszelt 
 ha jöttek hozzánk nem jött ki nem beszélt ..senkivel se velem se ..a családdal se ..a gyermekemmel nem foglalkozott …pedig olyan dolgokkal jött nekem az elején hogy ő 2088-ig velem akar lenni családot akar mindent megtesz azért hogy én boldog legyek nem fog engem több csalódás érni
mindig itt lesz nekem ..de a ellenkezőjét , csinálta mindennek minden nap sírtam
aztán voltak olyan dolgok hogy kezet emelt rám ne kérdezzétek minek sokszor én se tudtam ..hogy miért de erőszakos volt … képes volt felkelteni este 4 órakor azt álmodta meg csalom de akkor ő megöli magát m1 is
Utalt olyan dolgokra hogy megsajnált azért jött ide meg már mondott olyat hogy nem érez úgy irántam utána azt mondta hogy ez csak mérgében mondta meg kíváncsi volt hogy hogy fogok …reagálni nem egyszer haza akart menni csak nem engedtem amit persze itt én voltam hülye nekem kellet volna elzavarni ..idegbeteg volt az előtt lehajított ágyról ugyanúgy nekem jött megalázott olyan okkal hogy elvetette a pénzt és beosztotta hogy én mit ehetek meg mit nem ..egy nap mire hazamentem nem volt otthon mert nem tudtam felvenni telefont munka közben
lelépett de ezelőtt beszélgettet haverjával hogy mennek ki Németországba meccset nézni el is ment
Aztán másnap hívott hogy béküljünk ki ..erre nemet mondtam és ugyanúgy elment .. eltelt egy hét ő szórakozott és két naponta Irt egy üzenetet annyit hogy hiányzok
Aztán kereseti tiktokon és addig addig keresett ..hogy visszaírtam neki de arra volt kíváncsi hogy én beszélek valakivel és elhordott hogy én biztos megcsaltam én k***va vagyok én b**tam az egész kapcsolatot én tehetek róla ….
Aztán hetekig nagyon kivoltam akadva nem ettem - 10 kg-ot lefogytam rágtam az agyam rajta mit csináltam rosszul miért van ez minek kötődöm még ennyire hozzá
ilyen szar ember teljesen kivoltam az egész család
próbált nekem segíteni segítettek is az egyik fülemen be másikon ki testvéremnek olyat mondott hazudott hogy én nem voltam asszony azért ment el meg ő nem szeret engem ő tud boldog lenni mosolyogni na jó lenni a pontnál én be is fejeztem…..
Azt el is felejtettem mondani úgy ment el hogy abba voltunk hogy lehet terhes vagyok és ő ezt tudta
Aztán eltelt egy hét keresett hogy mennyire szeret mire tudtam volna válaszolni letiltott… mert ugyebár nem volt telefonom eltörtem nem tudom mire
volt jó az ilyen üzenetek csak felzaklatott engem újból újból mentek nálam ezek a gondolkodások agyalás nem evés nem beszéltem ájt égetet belülről a fájdalom amit okozott
Ezt csinálta 3 hétig keresett le tiltott
Ja meg voltak olyan dolgok meg tudtam hogy haverjával mindent el mondott szóról szóra h miket csinált velem mikor ezt el olvastam de nem csak rólam mas nőkről is láttam ilyen üzeneteket majd azt is meg tudtam hogy szokása szex közben videókat csinálni és mutogatni a haverjainak úgy hogy nem tudott róla ..a nő vagy nők
Meg egy reggel arra ébredtem fel tükör előtt magát elégíti ki ami elég borzasztó volt …
mert míg itt lakot
este mindig meg valtozott hogy legyen valami meg mar utóvégül telefonját is dugta le volt kódolva meg az ablakon keresztül néztem kiket kereset nézet mikor meg be mentem le tagadta el vágta telefont es akkor is nekem jött ..
Pesten dolgozik a bátyám szépen meg kertem rá mennyen köszönjön neki erre azt mondta be jöttem kötekedni ? Mondom nem mert szépen meg kérdeztelek illedelmesen ?
Felállt le köpött majd mondta útállak útállak azt ki ment köszöni ami 2mp alatt le tudott majd lefeküdt mellém az ágyba es mint ha semmi nem történt volna. Nyomta telefont sirva aludtam el le szarta. Majd mindig mikor volt valami erőszakkal kellett mellé feküdni vagy csókolni
Hiába az előtt már annyira megalázott hogy fájt
Mióta elmaradtunk azt látom hogy folyamatosan olyan nőkkel van akiket mondott nekem hogy volt köze hozzá ráadás az egyik az akivel elvileg van 400 km távolság és kapcsolat előtt is beszélget és még akkor is mikor velem lakot
Érdekes.
engem azóta másnak mocskol vissza küldik üzeneteket másnak adja ártatlan és szomszéd nővel is csinálta mellettem előttem és utánam is
És meg mindig rossz nekem ezek dolgok miért ez normális mikor. Fogok en ezt elengedni ??
Fú, Kérdező, ne haragudj meg hogy ezt írom, de kb az első negyedét tudtam elolvasni a szövegnek, már éreztem, hogy lefáradok... Ha írásban ezt érzem, vajon milyen lehet élőben melletted..?
Szerintem jót tenne neked néhány mély levegő, hidd el, egy pasi se ér ennyit, hogy így ki legyél akadva. Pláne egy linkócimóci miatt! Valahogy a belső békét kellene megtalálnod. Nyilván segít, ha átértékeled a helyzetet, hogy mi mi miatt történt, hol vagy hibás a történtekben, hol nem tartottad a határokat.
Az is segíthet, ha ebben egy szakember segítségét kéred, aki segít átevezni a nehéz hullámokon. Sok sikert kívánok, minden jóra fordulhat!
Kérdező, nagyon rosszul választasz partnert. Hiába hagysz ki éveket kettő között, ha közben nem tisztázod magadban, mit rontasz el, miért és kire lenne szükséged. Nem írtad hány éves vagy, de ilyeneket tizenévesen vét az ember, hogy gyakorlatilag nem, hogy keresni nem kell a vörös zászlót, de a fejét verik bele és még úgy se látja.
Gondold végig ezt a hàrom pasit, azt, hogy mit láttál bennük és valójában mit szeretnél, valóban nem hülyeség a szakember, mert jó iránymutatásokat tud adni. Készülj fel jobban lelkileg és erősítsd az emberismereted. Már a legelső gyanusítgatás, ellenőrzés, cirkusz alkalmával ki kellett volna vágni, ahogy a második pasit se szabadott volna évekig tűrni és az első se lehetett sokkal különb a tendencia alapján. A helyedben addig nem pasiznék, amíg 1000%-ig biztos nem vagyok abban, hogy már képes vagyok felismerni azt, ha ki akarnak használni.
Azt, hogy miért nem tudsz túl lenni a pasin el nem tudom képzelni, de ezen is tudnátok dolgozni egy szakemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!