Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon létezik ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Ha valaki (látszólag) könnyedén ki tud lépni egy kapcsolatból, és hirtelen döntött így, az valójában sosem szerette a másik személyt, annak ellenére sem hogy végig azt mutatta?

Jelenleg nem áll fenn ez a helyzet csak egy feltételezés.

szept. 2. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Elég nehéz belelátni más fejébe, szóval ezt így szerintem nem lehet megmondani. Az előző párommal én is látszólag hirtelen szakítottam, de ez nem azt jelentette, hogy sosem szerettem. Pont ellenkezőleg, az utolsó pillanatig próbáltam meggyőzni magam hogy még menthető a kapcsolatunk, aztán hirtelen valami átkattant és rájöttem, hogy már jóideje nem működik és sajnos olyan dolgok miatt, amiket nem lehetett áthidalni. Az ő szemszögéből szerintem hirtelen jött és könnyen tovább léptem, de valójában nem így volt, évekig őrlődtem magamban mielőtt döntést hoztam volna.
szept. 2. 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonlót tudok írni mint az első hozzászóló. Semmi nem fekete fehér, ami az egyik szemszögből hirtelen felindulásnak túnik, a másik oldalról nem az.

Esetünkben is valószínűleg hirtelen döntésnek élik meg exem, hogy szakítottam vele, azt is gondolhatja, hogy sosem szerettem emiatt igazán. De nem látja az én oldalam (szakítás egyik oka is ez, hogy sose látott túl a saját szemüvegén), én már régóta jelzem ilyen-olyan formában, már a konkrét párterápiát is javasoltam. De nem volt változás így betelt a pohár. Mivel ő nem érezte problémának a kapcsolatotunkban azt amit én igen, így neki az a megélése lehet, hogy könnyedén kiléptem.

szept. 3. 12:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!