Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki hogy tette túl magát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy tette túl magát a szakításon? Mennyi idő volt hogy kibirtátok sírás nélkül a napot? Hogy foglaltátok le magatokat?

Figyelt kérdés
szept. 2. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, könnyen szakítok. Esetleg nagy magányomban, 2-3× sírtam. Igaz ittam alkoholt esténként vagy 3 hétig. Aztán megismerkedtem egy másik férfival.
szept. 2. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Napközben nem gondolok rá, de esténként néha rám tör a szomorúság. Az eleje nehéz. Meg utána is... Feldolgozás alatt...
szept. 2. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy szakítàs mindig rossz. Sírj ha jól esik. Nem szabad erőltetni a tovább lépést amíg nem érzed késznek magad rá. Idővel mikor már sikerül átértékelni, hogy mi - miért volt, és elfogadnod, hogy vége, akkor majd megszűnnek a rossz érzések is. Nem kell elterelned a figyelmedet. Az a lényeg, hogy ne fordulj teljesen magadba. Ugyanúgy tedd a dolgaid, mint eddig. Ha esténként jól esik sírni akkor meg sírj.
szept. 2. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Aranyosak vagytok, hogy üzenetekkel bombáztok, de ffi vagyok. Ha így is ki szeretnéd fejezni az együttérzésedet, köszönöm.

11:51 voltam

szept. 2. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:

6 vagy 7 hónap, már nem emlékszem. Voltak jobb és rosszabb hetek, exem miindig megérezte, ha kicsit jobb a kedvem. Utoljára 3 hete próbálkozott be, de már teljesen hidegen hagy. Tényleg csak a gyerekkel kapcsolatosan kommunikálok már vele.

Én új munkát kerestem, programokat csináltam a fiammal. Nem próbáltam meg ismerkedni, sőt, aki velem akart azt elutasítottam.

szept. 2. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!