Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sírás segít szakítas után? Mennyi ideig tart a fájdalom?
Azt gondolom, hogy ne ringasd magad semmibe ami vele kapcsolatos hiszen mondta, hogy szeretne folytatni. El kell fogadni a döntését és tovább lépni, ami nem könnyű lépés, de nem lehetetlen.
Foglald le magad hobbikkal, ismerkedj emberekkel, hogy barátaid legyenek és idővel társat is találsz.
Igen, segit. En meg 6 honap utan is sirok, bar mar nem annyit, de az elejen sirogorcseim voltak.
Sirj amennyi jol esik, jot tesz a szervezetnek.
Mivel írod, hogy magányos vagy, nincsenek barátaid, a családdal nem jó a kapcsolatod, első körben magamba fektetnék most nagyon sokat!
Elmennék önismereti tréningre ( pl pszichidrama), ami csoportos, rendszeres elfoglaltság. Keresnék egy sportot, lehetőleg szintén csoportosat. Átgondolnám, hogy milyen hobbit van lehetőségem kipróbálni.
Fontos lenne önmagad megismerése, hogy miért barátkozol nehezen.
Majd tele kell rakni elfoglaltsággal a napot. Ez depresszió ellen is nagyon jó! A fájdalom szépen csökkenni fog, ahogy új, értékes kapcsolatokat tudsz kialakítani.
"Mivel írod, hogy magányos vagy, nincsenek barátaid, a családdal nem jó a kapcsolatod, első körben magamba fektetnék most nagyon sokat!" igen....itt sok a probléma
A legnagyobb gond azzal van, hogy irdatlanul magányos vagy. Társaság kell, emberek, közösség.
És elfoglaltság.
Hogy végre ne magaddal foglalkozz állandóan és a depis problémáddal.
Ha csak ülsz a gép előtt és zenéket hallgatsz meg filmeket nézel és pityeregsz na ettől tuti nem lesz jobb.
Valamit tenni is kell a változásért.
Nekem 1,5 évig tartott, 3,5 éves kapcsolat volt. A #3-ra ne hallgass, a pia nem segít. Tudom, mert megpróbáltam, még rosszabb lett. Próbáld lefoglalni magad valami olyannal, amitől kidöglesz, az segít valamennyit.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!