Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A sírás segít szakítas után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sírás segít szakítas után? Mennyi ideig tart a fájdalom?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk a barátommal, 5 évig voltunk együtt, közösen döntöttük el hogy szétmegyünk. Elfáradt a kapcsolatunk sajnos. Aztán én próbáltam újra megbeszélni hogy mégis csak oldjuk meg de ő nem szeretné. Teljesen kivagyok 3 hónapja, rengeteget sírok, már csak azért is hogy megkönnyebbüljek vagy hamarabb túl legyek rajta valahogy. Szerintetek mennyi idő kell ennek? Már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben annyira elveszett vagyok és üres az életem. Barátaim nincsenek, a családommal nem jó a kapcsolatom. Nagyon egyedül vagyok. Próbálok tudatosan lenyugodni és feldolgozni ezt hogy túl legyek rajta de úgy érzem nem megy...Mennyi időt kell adnom magamnak? Lesz ez valaha jobb? Esetleg elképzelhető hogy egy nap újra összejöhetünk? Lehet idő kell nekem is és neki is.
2022. dec. 27. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ne ringasd magad semmibe ami vele kapcsolatos hiszen mondta, hogy szeretne folytatni. El kell fogadni a döntését és tovább lépni, ami nem könnyű lépés, de nem lehetetlen.

Foglald le magad hobbikkal, ismerkedj emberekkel, hogy barátaid legyenek és idővel társat is találsz.

2022. dec. 27. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, segit. En meg 6 honap utan is sirok, bar mar nem annyit, de az elejen sirogorcseim voltak.

Sirj amennyi jol esik, jot tesz a szervezetnek.

2022. dec. 27. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem itt az ideje innod egy kicsit. Komolyan mondom, ilyenkor jót tesz.
2022. dec. 27. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel írod, hogy magányos vagy, nincsenek barátaid, a családdal nem jó a kapcsolatod, első körben magamba fektetnék most nagyon sokat!

Elmennék önismereti tréningre ( pl pszichidrama), ami csoportos, rendszeres elfoglaltság. Keresnék egy sportot, lehetőleg szintén csoportosat. Átgondolnám, hogy milyen hobbit van lehetőségem kipróbálni.

Fontos lenne önmagad megismerése, hogy miért barátkozol nehezen.

Majd tele kell rakni elfoglaltsággal a napot. Ez depresszió ellen is nagyon jó! A fájdalom szépen csökkenni fog, ahogy új, értékes kapcsolatokat tudsz kialakítani.

2022. dec. 27. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

"Mivel írod, hogy magányos vagy, nincsenek barátaid, a családdal nem jó a kapcsolatod, első körben magamba fektetnék most nagyon sokat!" igen....itt sok a probléma

A legnagyobb gond azzal van, hogy irdatlanul magányos vagy. Társaság kell, emberek, közösség.

És elfoglaltság.

Hogy végre ne magaddal foglalkozz állandóan és a depis problémáddal.

Ha csak ülsz a gép előtt és zenéket hallgatsz meg filmeket nézel és pityeregsz na ettől tuti nem lesz jobb.

Valamit tenni is kell a változásért.

2022. dec. 27. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1,5 évig tartott, 3,5 éves kapcsolat volt. A #3-ra ne hallgass, a pia nem segít. Tudom, mert megpróbáltam, még rosszabb lett. Próbáld lefoglalni magad valami olyannal, amitől kidöglesz, az segít valamennyit.

N

2022. dec. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!