Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni a nem szűnő sírás ellen?
Hétvégén véget vetettem életem első kapcsolatának, ami sajnos nagyon egyoldalú volt részemről és ez egyre jobban érződött is, így muszáj volt pontot tenni a dologra.
Azt hittem én sem szeretem annyira, hiszen nem igazán bántak velem a legjobban, de most döbbentem rá igazán, hogy de, mennyire is szerettem.
Barátaim és családtagjaim mind nagyon örültek, hogy vége lett a kapcsolatnak, így velük elég rossz erről beszélni, mert nagyon amellett vannak, hogy sokkal jobb így, amit persze én is tudok, mert látom a tényeket, csak mégsem tudom abba hagyni a sírást.
Egész életemben egy nagyon érzékeny és könnyen sírós ember voltam, illetve mentálisan sem a legerősebb.
Így ha valakinek van valami tippje, tanácsa mit is tudnék tenni, azt nagyon szívesen meghallgatom.
Kösd le magad, mozdulj ki. Menj emberek közé. Minél gyorsabban telik az idő, annál jobb.
A legrosszabb, ha magadra zárod az ajtót és bőgsz a takaró alatt. Vegyél erőt magadon, most az elején, különben hónapokkal később is itt fogsz tartani.
Miért baj h sírsz? Én is sírtam amikor én szakitottam. Mert az eszemmel tudtam h nem szabad tovább maradnom, de hát éreztem még iránta.
A sírás segít h jobb legyen. Gyász folyamat része
Hány éves vagy? (Szerintem még csak huszonéves...)
Vagy esetleg már a harmincas éveidben jársz?
Nekem most a negyvenes(!) éveim végén kell újra megtanulnom élni. Édesanyám három éve elhunyt, így még sokkal nehezebb az egész.
Sok minden más. Lesz még ennél LÉNYEGESEN FÁJDALMASABB(!) is ilyen gyászfolyamat feldolgozás.
Szerintem leginkább a szülő elhalálozása az, ami még erősít a szenvedésen. (Szerencsére éppen kezdek "beérni" abba a szakaszba, mikor LEVÁLÓFÉLBEN(!) vagyok az elhunyttal kapcsolatos érzelmi kötelékeket illetőn.)
Ennél már csak jobb jöhet! Kitartás, jöhet még borúra derű!
A munkahelyeddel kapcsolatban ne aggódj. Valahogyan csak megértik. Ha mégsem, majd megoldod valahogyan az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!